BANG BANG - בר המבורגרים חדש

באזור התעשייה של רעננה נפתח בימים אלו   BANG BANG – בר המבורגרים באווירה היפסטרית המציע המבורגר קלאסי במגוון תוספות רחב במיוחד. ההמבורגר עשוי תערובת בשר בקר טרי סודית מגיע בשני גדלים  130/260ומוגש בתוך סוגים שונים של לחמניות הנאפות במקום. את שלל התוספות המועמסות אחר כבוד על הקציצה בוחר הלקוח מתוך ויטרינת זכוכית שקופה מעוצבת הממוקמת בלב המקום.

בכניסה פוגש מיד מבטו של הלקוח את המטבח השקוף בו מתרחשת הפעילות הקדחתנית. את ההזמנה מבצעים מדלפק המכירה המעוצב, מאחוריו ממוקם תנור האפיה ממנו עולה ריח אפיית הלחמניות הטריות. לאחר סיום ההתלבטות בין ההמבורגר במשקל 130 גרם המכונה BANG ובין זה במשקל 260 גרם הזוכה לשם BANG  BANG, נבחרות שלל התוספות מתוך ויטרינת זכוכית.


התוספות (5-9 ₪) נעות מהקלאסיות כגון בצל מטוגן, פטריות, ריבת בצל, גווקאמולי, טבעות בצל וכד' ועד לפחות שגרתיות כגון אננס, חמאת כמהין, צזיקי, חלומי מטוגן ועוד - כאשר גולת הכותרת הינה תוספות הנקניקים והבשרים המיוחדים כגון  בייקון, פפרוני, האם & צ'יזועוד. מחיר בורגר BANG  ללא תוספות 29 ₪ - או 49 ₪ בארוחה הכוללת המבורגר, צ'יפס ושתיה קלה.
הסדנא 6, רעננה //פייסבוק: Bang Bang

 



רסטרו חדשה בשוק מחנה יהודה, ירושלים

ואלרו - רסטרו בר חדש שנפתח במחנה יהודה מציע תפריט עשיר אותו בנה השף והיועץ הקולינרי אביב משה (לא מבעלי המקום). החל מהשעה 21:00, אווירת בר תשתלט על המקום, עם תפריט קוקטיילים ופלייליסט. ואלרו כולל 80 מקומות ישיבה, מציע תפריט קולינרי עשיר שיכלול מנות המבוססות על התוצרת הטריה משוק מחנה יהודה וישלב מנות ים תיכוניות עם טאץ' ירושלמי.

בין המנות: קונפי עגבניות, טרטר סלמון, כבד אווז על טוסט אגוזים, ריזוטו ראגו פטריות, פילה לברק, המבורגר אנטריקוט וקריספי, אווז מעושן ועוד.

ואלרו רסטרו-בר, אגריפס 80, פינת בית יעקב, שוק מחנה יהודה ירושלים

YATAI - דוכן יפני חדש בשוק אלנבי רוטשילד

דוכן אוכל חדש בשם 'יא טאי' – אוכל רחוב יפני נפתח בשוק האוכל אלנבי רוטשילד.


את YATAI הקימו שלושה חברים (שני יפנים וישראלי אחד) עם תשוקה גדולה להנגיש את האוכל היפני האמיתי לישראלים כולל הכנת הטופו במקום על ידי אומנית הטופו היפנית ג'ון קמוטני, בעלת ניסיון של למעלה מ- 20 שנים.
מה בתפריט? שיפודי יקיטורי מפרגית (19 שקלים), סינטה (24 שקלים), שרימפס (22 שקלים) ועוד.

עוד בתפריט: מנת גיודון שהיא תבשיל בקר עם ירקות ובצל על קערת אורז (38 שקלים); יאקיסובה של אטריות וירקות צרובים (28 שקלים), שאפשר להוסיף להם בקר (12 שקלים), פרגית (10 שקלים) או טופו (10 שקלים); ואוניגירי, שהוא משולש אורז במילויים מתחלפים (18 שקלים). התפריט יגדל בהמשך במנות יפניות נוספות..
שוק אלנבי רוטשילד בכניסה לאלנבי


 

השפית האיטלקייה כוכבת המישלן Cristina Bowerman חוזרת לביקור שני בקלואליס  

השף ויקטור גלוגר אירח בחודש יולי האחרון במסגרת מסורת האירוחים שלו את השפית האיטלקייה הפופולארית, כריסטינה באוורמן, וכעת הם חוזרים לשתף פעולה עקב דרישת הקהל לעוד ארוחות כשרות פרי יצירתה. השפית כריסטינה באוורמן הינה אחת השפיות הפופולאריות והבולטות ברומא בימים אלו אשר פועלת ויוצרת במסעדת Hostaria Glass החל משנת 2006.

ב-2010 זכתה מסעדת Glass של השפית כריסטינה ברוורמן לדירוג של 2 מזלגות במדריך גמברו ובשנת 2010 זכתה לכוכב מישלן ראשון. כריסטינה ממשיכה לצבור פרסים ותשאות ברומא וברחבי העולם.
השפית כריסטינה ברוורמן יצרה תפריט טעימות כשר לקראת ביקורה הקרוב אצל חברה השף ויקטור גלוגר בישראל ב 21/11 וב- 23/11 במסעדת קלואליס הכשרה הממוקמת במלון הילטון תל-אביב. את הארוחות של השפית כריסטינה באוורמן בקלואליס הכשרה במלון הילטון ילווה תפריט יינות  של יקב פאלם. ארוחת הטעימות תכלול פתיח, 3 מנות ראשונות, מנת ביניים, עיקרית וקינוחים במחיר 345 ₪ לסועד. כולל חניה, לא כולל טיפ או משקאות.
קלואליס הכשרה בהילטון, רחוב הירקון 205 , תל-אביב.

מסעדת סילו משיקה מנות חורף

מסעדת סילו הממוקמת בפארק פרס בחולון,משיקה תפריט חורפי ומפנק מחומרי גלם מקומיים, ביניהן מנות ב ופיצות קריספיות היישר  מטאבון העצים .מנות החורף החדשות יתווספו לתפריט המסעדה הקיים כדי שהחורף שלנו יהיה חם ומפנק יותר. ריזוטו קרם שמנת כמהין / מרק קרם חצילים /  לזניה ראגו עגל ועוד

מסעדת מדיטה הירושלמית משיקה תפריט חורף

מסעדת מדיטה של השף מוטי אוחנה ומוטי כהן משיקה תפריט חורף חדש ובו מנות מהמטבח המזרח תיכון המקומי, עם השפעות ממטבחי העולם ושיטות בישול מודרניות.בין המנות בתפריט החדש:סבי'צה דג על מיני בורגר  וצ'יפוטלה מעושן /  פוקאצ'ה עראיס  / פסטה רדיאטורי שחורה  /  טורטליני סיסקה  /  דג שלם בים של ירקות ויין לבן  ועוד.

בית הנציב, דרך חברון 101 ירושלים (כשר) – רבנות ירושלים