בר שירה, עומר פפרמן וורי וואייט הם שלושת הזוכים הגדולים בחצי הגמר המקומי של תחרות 'בקארדי לגאסי' 2016...

בקארדי לגאסי חצי גמר 2016 - רוחבבקארדי לגאסי חצי גמר 2016 - רוחב
באירוע חגיגי שהתקיים אמש בנוכחות שלושה שופטים בינלאומיים, התחרו עשרה מתמודדים בתחרות חצי הגמר במטרה להעפיל לגמר המקומי של תחרות 'בקארדי לגאסי' שתתקיים בפברואר 2016 עשרת המתמודדים שהגיעו לשלב חצי הגמר: ג'יי ארנטה - בל בוי, תל-אביב; בר שירה - אימפריאל / לה אוטרה, תל-אביב; עומר פפרמן - 223, תל-אביב; עומר קאהן - סורה מארה, תל-אביב; דן קרייצר - מאשיה, תל-אביב; מאיה קלינגר - גטסבי, ירושלים; ריי וואייט - ספייסהאוס, תל-אביב; ג'ייקוב שטיינבאג - ג'אספר, תל-אביב; מאור נונברג - ג'אספר, תל-אביב; נועם 'ברדה' זרח - קואטרו, תל-אביב, התחרו על שלושת המקומות הראשונות ולהטטו מול שלושת השופטים הבינלאומיים: ריצ'ארד האנט מאנגליה, ניק קומברקיס מדרום-אפריקה ובודווין מסריץ מהולנד, שהגיעו במיוחד ארצה כדי לשפוט בתחרות. תחרות בקארדי לגאסי היוקרתית – מהתחרויות הבינלאומיות החשובות בענף המיקסולוגיה, נערכת ברחבי העולם מדי שנה כבר משנת 2008, ואילו בישראל היא מתקיימת זו הפעם השנייה. שלושת הזוכים המאושרים בשלב חצי הגמר: בר שירה – 'אימפריאל' ו'לה אוטרה', עומר פפרמן – '223' ורי וואייט – 'ספייסהאוס', יקבלו תקציב מחברת בקארדי העולמית אשר בעזרתו יצטרכו לקדם את הקוקטיילים שלהם בברים והמסעדות וליצור שיתופי פעולה בארץ ובעולם. מתמודד אחד מתוך השלישיה שיוכיח כי הצליח לקדם את הקוקטייל שלו בצורה המרשימה ביותר, יזכה בתחרות הארצית וייצג את ישראל מול כ-42 מתמודדים מרחבי העולם בתחרות 'בקארדי לגאסי' העולמית שתתקיים בסן פרנסיסקו באפריל 2016. הזוכה בתחרות 'בקארדי לגאסי' העולמית יזכה, בין היתר, להיות שגריר בקארדי העולמי.  
בר שירה - בקארדי לגאסי 2016בר שירה - בקארדי לגאסי 2016
בר שירה / El camello... Loco
מה צריכים? 45 מ"ל בקארדי לבן 30 מ"ל מרטיני רוסו 30 מ"ל מיץ ליים 20 מ"ל סירופ סוכר 90 מ"ל לאגר בהיר   מה עושים? מכניסים את כל המרכיבים לשייקר, מנערים היטב, מוזגים לתוך כוס בירה גבוהה (350 מ"ל) מלאה בקרח וסוחטים מעל טיפת מיץ לימון.    
עומר פפרמן - בקארדי לגאסי 2016עומר פפרמן - בקארדי לגאסי 2016
עומר פפרמן / Taino
מה צריכים? 60 מ"ל בקארדי גולד 30 מ"ל מיץ לימון דבש מדולל במעט מים 10 מ"ל שרטרז ירוק דש אנגוסטורה ביטרס   מה עושים? מכניסים את כל המרכיבים לשייקר, מנערים היטב, מסננים סינון כפול, מוזגים לתוך כוס מרטיני עגלגלה ומקשטים בפלח תפוח.    
ריי וואייט - בקארדי לגאסי 2016ריי וואייט - בקארדי לגאסי 2016
ריי וואייט / The sun also rises
מה צריכים? 30 מ"ל דבש מדולל במים 30 מ"ל מיץ לימון 60 מ"ל בקארדי לבן 2 כפיות חליטת תה מסוג גנמאצ'יה     מה עושים? מכניסים את כל המרכיבים לשייקר, מנערים היטב, ומוזגים לתוך כוס שנטבלה מראש בסוכר חום שרוף ואצות ירוקות.