ואסיליס וניקוס, הבעלים של ה'קלאמזיס' מאתונה, יתארחו השבוע אצלנו בבר ה'אימפריאל'. תתחילו לנער...

ה"קלאמזיס" (השלומיאלים) רחוקים מלהיות מה ששמם מרמז, מאז שפתחו את הבר שלהם, לפני פחות משנה, הספיקו לעורר הדים ולזעזע את אמות הסיפים של תעשיית הברים העולמית, עד כדי כך שדורגו במקום ה-22 ברשימת 50 הברים הטובים בעולם לפני שמלאה להם שנת הפעילות הראשונה.

הקלאמזיס מאתונה - רוחב
הקלאמזיס מאתונה - רוחב
ואסיליס וניקוס מה'קלאמזיס' באתונה ילמדו איך נכנסים לרשימת 50 הברים הטובים בעולם... (צילומים: יח"צ) הבר שלהם, השוכן בבית בן שתי קומות באתונה, הוא בר שפועל יום ולילה, מתמחה הן בקפה ארטיזנלי והן בקוקטיילים, מחזיק מעבדה לרקיחת מוצרים מיוחדים עבור המשקאות ונותן מענה הן כחדר פרטי ואינטימי לקבוצות קטנות והן כבר שמשרת מסות גדולות של אנשים, תוך כדי שמירה על רף איכות גבוה כמצופה מבר המופיע ברשימת ה-50 הנחשקת. שני הבעלים, ואסיליס וניקוס, שמגיעים השבוע להתארח ב'אימפריאל' ייצגו את יוון בתחרויות 'וורלד קלאס' ב-2011 ו-2012 ומסתובבים עכשיו לא מעט בעולם על-מנת להרביץ את משנתם ולהעשיר את דור העתיד. ל'אימפריאל' הם יגיעו לשתי מטרות: האחת - משמרת אורח ביום שלישי ה-26.1 עם תפריט סופר-מדליק שאספו עבורנו (האירוע פתוח לציבור ומומלץ להזמין מקומות מראש), השנייה - למאסטר קלאס, סדנת אומן בשם, "Easy ways to become Clumsy Bartender" שתתקיים ביום רביעי זה, 27 בינואר בשעה 13:00, בה ילמדו ואסיליס וניקוס כיצד לשמור על איכות בבר שעובד בווליום גבוה, כיצד פועל בר שעובד גם במהלך היום, ידברו על טכניקות בהן הם משתמשים במעבדה וכיצד ניתן לבצע אותן גם בדרכים פשוטות.  

מחיר השתתפות בסדנא: 50 ₪ כולל קוקטייל. לפרטים נוספים: 073-2649464

https://www.youtube.com/watch?v=Y2KGzTaSzho