נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ הגיע היום לישראל ומתארח במלון המלך דוד בירושלים. לרגל הביקור של האישיות החשובה בעולם, שוחחו ניסים משעל, דרור רפאל ובן כספית בתוכניתם ב-103FM, עם השף של המלון, דוד ביטון, שסיפר מה יאכל הנשיא טראמפ: "אנחנו עדיין לא יודעים מה הוא יאכל ומתי. אנחנו מבחינתנו נותנים את כל התפריטים של המלון והוא יזמין מה שיזמין ואז אנחנו נבשל ליד הצוות שלו".

מה אתה מכין בסטנד ביי כדי שיוכלו לבחור?
"אנחנו מציעים להם את הפריטים של המסעדה הבשרית והחלבית שלנו, הרום סרביס, ארוחות בוקר".

קיבלתם בקשות מראש?
"מטעמי ביטחון אנחנו לא מקבלים שום דבר מראש. אנחנו ערוכים רק עם חומרי גלם ומכינים הכל במקום".

מתי הכל קורה? בעצם היום הוא אצלכם?
"היום הוא מגיע עד מחר בצהריים בערך, פלוס מינוס".

תגברת את הצוות?
"כן בהחלט".

כמה אנשים עובדם במטבח?
"כ-40 טבחים".

אתה אישית מבשל להם?
"כן, חד משמעית, בטח".

אתה מתרגש להכין לו אוכל?
"זה תמיד מרגש לבשל לאישיות כזו, אבל להגיד לך את האמת, אורחים קבועים מרגשים לא פחות".

מה הגברת הראשונה אוהבת?
"לא קיבלנו שום מידע על מה היא אוהבת".

אתה פשוט די אובד עצות. אתה לא יודע מה אתה הולך לבשל?
"כן. חד משמעית. זה היה ככה גם בביקורים קודמים של נשיאים אמריקאים".

איך היה עם אובמה ואשתו?
"אותו דבר. הם הזמינו על המקום. במקרה שלהם הם הזמינו חומוס וסלט ישראלי קצוץ וסלט ירוק והכנו על המקום".

לא היה משהו יוצא דופן שביקשו?
"לא. הם הזמינו מהתפריט החלבי של המסעדה ואותו דבר הולך להיות הפעם".