בזמן שמסעדות נסגרות ומצטמצמות, יוצאים הברים למתקפה נגדית ומצליחים לשלב בין אלכוהול משובח לאוכל מתוחכם. לא עוד פסטלים וצ'יפס אלא כריכי קלאב, בריושים ממולאים ובשרים. טוב נו אולי כן צ'יפס כי בלי זה אי אפשר.

דאבל סטנדרט בתפריט חורף

הדאבל סטנדרט, אחד מברי הקוקטיילים המובילים בתל אביב, יוצא כמו בכל עונה, בשינוי תפריט בהתאם לחומרי הגלם החורפיים ומביא איתו שילוב של קוקטיילים בהגשה לא שגרתית ליד תפריט שמספק מעבר לעוד נישנוש. בין הקוקטיילים אפשר למצוא כאלו שמוגשים בקליפת ביצה ונראים ממש כמו ביצה מקושקשת רק אלכוהולית דרך קוקטיילים חמים ומתובלים סטייל צ'אי או כאלו עם קוניאק, שוקולד וחלב אורז עד קוקטיילים שיערבבו רום מיושן עם מחיות אננס וקינמון בתוך כריש מחרסינה. כמו תמיד יותם שילה הבעלים משתמש בחומרי גלם שמתאימים למז"א ובמקרה הזה קינמון, חלב אורז, ליקרים והרבה תיבול יאפיינו את הקוקטיילים(42-48 לקוקטייל).
בגיזרת האוכל גם מרגישים את החורף עם מרק קרם כרובית וקקאו //  כרובית ירוקה בתנור בליווי פנקו ושקדים // נקניקיית עגל וקרם שורשים חורפי // כריך BLT משודרג עם תפוחי עץ. קפיצה לדרינק הפכה כבר לארוחת ערב מלאה
דאבל סטנדרט- דיזינגוף 247 תל אביב (פינת נורדאו) //בימים א-ש, שעות פתיחה  18:00-3:00

דאבל סטנדרט, תפריט חורף 2017 (צילום: דרור עינב)
דאבל סטנדרט, תפריט חורף 2017 (צילום: דרור עינב)

בר הקוקטיילים BELLBOY משיק בראנץ' חורפי בסופי השבוע

גם פה אריאל לייזגולד הבעלים ואחד מאושיות המיקסולוגים בארץ מצליח לחדש כמו תמיד ולהיות ראשון בתחומו כשהוא משיק לראשונה בראנץ סופ"ש בבר שכולו קוקטיילים. התפריט החדש, שיוגש בימים שישי ושבת, בין השעות 10:00-16:00, מציע פרשנות יצירתית לארוחת הבוקר המסורתית עם מנות כמו פנקייקס של דלעת, בננות, בייקון ודבש וכן "ביצי בני" על בריוש עם בטן חזיר ורוטב הולנדז. בהתאם לתפיסת המקום,גם הבראנץ בנוי משלל חומרי גלם, סירופים ומיני מעדנים אקזוטיים שהופכים את החוויה בב לבוי לייחודית במינה. הבראנץ' מציג תפריט הבנוי משלל מנות פתיחה שזורמות אל מרכז השולחן, וללא הגבלה כגון לחם בננה ושוקולד מריר| קרם חציל, איולי, סוכריות פטה כבד| מרק תפוח אדמה וכרישה חם עם קורנפלקס מעושן| קונפי טונה באיולי של הדרים, אליהם מצטרף מגדל לחמים לוהטים: לחמנית שאור, בייגל, לחם חמניות ומיני בריוש. בהמשך, כל סועד בוחר מנה עיקרית כגון: האש" נורבגי עם סלמון מעושן,| מגדל פנקייקס דלעת עם בננה, בייקון ודבש קינמון| ירך אווז עם ביצה רכה| קלאב סנדביץ' של עוף עם אננס, מיונז חזרת, שינקן וסלט תפוחים ירוקים ועוד מחיר הארוחה, כולל קוקטייל בוקר אלכוהולי של BELLBOY, הוא 120 ₪ לאורח. ואל תשכחו את הקוקטיילים המדהימים שילוו את כל הסיפור הזה. לנו זה נשמע כמו חוויה מהאגדות
Bellboy מלון ברדיצ'בסקי- ברדיצ'בסקי 14, תל אביב  03-7289213. שישי ושבת בין 11:00-16:00

בראנץ בלבוי (צילום: אנטולי מיכאלו)
בראנץ בלבוי (צילום: אנטולי מיכאלו)

וויסקי בר-מוזיאון משיק מתחם לאונג' חדש

ה ׳וויסקי בר-מוזיאון׳ במתחם שרונה שהצליח להנגיש את שתיית הויסקי לא רק לגיקים של הנושא אלא לכל סקרן, פותח לראשונה את שערי ה-W - בר-לאונג' המציע אווירה צעירה ותוססת לצד תפריט אוכל קליל ומשובח, המורכב ממגוון מנות שמלוות בצורה מושלמת את האלכוהול. במטרה לייצר אווירה חיה ובועטת, ה-W ייפתח בימים משתנים עם קונספט משתנה בכל ערב; החל ממארחת מתחלפת, דרך DJ אורח וכלה במיקסולוג שונה שיתארחו בכל ערב. במתחם ייערכו גם שיתופי פעולה ואירוח של ליינים שונים, מהמובילים בחיי הלילה. בכל ערב יוכלו ליהנות באי המקום מאווירה אחרת, מוקפדת, צעירה ותוססת, ליהנות ממוזיקה מעולה, אוכל טוב ואלכוהול משובח עד השעות הקטנות של הלילה.מנות לדוגמא :פלטת שרקוטרי, קרפצ'יו מוסר, קרפצ'יו בקר., מיני מנות קטנות צמחוניות ובשריות וכמוב מעל 1000 סוגי ויסקי. טווח מחירי המנות : 42-96 ₪
W - מבית וויסקי בר מוזיאון //דוד אלעזר 27, מתחם שרונה, תל-אביב

ויסקי בר (צילום: נתנאל טוביאס)
ויסקי בר (צילום: נתנאל טוביאס)

סניף חדש למסעדת "רפאלו" האיטלקית!

מסעדת "רפאלו" האיטלקית, הנחשבת שנים כמסעדה האיטלקית הטובה בצפון, פותחת בימים אלה סניף נוסף, שלישי במספר - בעין שמר שבשרון הצפוני! הסניף הראשון של "רפאלו" נפתח בשנות ה90 בקיריון שבקריית ביאליק, מספר שנים לאחר, נפתח הסניף החיפאי שהפך למסעדת הדגל, ומוקד עלייה לרגל לחובבי האוכל האיטלקי מכל רחבי הארץ, ובימים אלה נפתח סניף השלישי של המסעדה במתחם אלון  שבעין עירון הסמוך לפרדס חנה כרכור וליישובי השרון הצפוני בזכיינות ע״י צמד האחים מור ואלמוג פלד.
עיצוב המסעדה הוא חדשני ומודרני, עם מיתוג מחודש של ״רפאלו״  וכמובן חדר פסטה שמוצג לסועדים.
בין המנות: קנלוני קרם פולנטה, ברוטב חמאת מרווה ויין לבן (44 שקלים) ; פטה כבד, גנאש פיסטוק ורוטב פטל, ריבת פסיפלורה ואגס שיכור (49 שקלים); פיצה צ׳יפולה, מוצרלה, סטרקינו, פרמז׳ן עלי תרד, עגבניות שמש, בצל סגול צלוי, ארטישוק וקונפי שום (59 שקלים) ; לינגוויני פילה בקר, ביין אדום, ציר בקר, רצועות פילה בקר, אספרגוס, צ׳ילי צנוברים ופרמז׳ן (82 שקלים) ;לינגוויני דה מארה, שרימפס, קלמארי, בשר מולים, יין לבן, חמאה, שום ושרי צלויות (89 שקלים) ; ריזוטו פירות ים,  עם פטריות יער, אפונה וחמאת זעפרן ויין לבן (89 שקלים) ועוד...

רפאלו – עין שמר // מרכז מסחרי fashion – עין שמר

רפאלו  (צילום: שי אשכנזי)
רפאלו (צילום: שי אשכנזי)

פסטיבל "טעם השוק" בשוק צפון רמת החייל חוזר ובגדול!

לרגל החגיגה עמלו השפים של המסעדות בשוק "אבנר לסקין מ"רק היום" השף דיוויד פרנקל מרשת "פרונטו קיוסק" השף יובל בן נריה של "מיאזקי" על מנות מיוחדות שישאירו אתכם עם טעם של עוד..שוק צפון ברמת החייל יערוך עד סוף חודש דצמבר את פסטיבל "טעם השוק", בכל יום חמישי בערב משעה 19:00 ועד 22:30 בערב יימכרו בדוכנים מנות ספיישל מיוחדות של מגוון המסעדות בשוק החל מ- 30 ₪,עגלת דרינקים באדיבות "ייגרמייסטר" תסתובב בשוק ותפנק את המבלים בצייסרים, דרינק ראשון במתנה למחזיקי כרטיס דיגיתל תל אביב, כל הטוב הזה ילווה במוזיקה טובה: על הסט יתקלט D.J שי פרלמוטר, על כל קנייה של מעל 50 ₪ בשוק –חנייה חינם

ראול ולנברג 20 רמת החייל, טלפון 03-6432000

שוק צפון (צילום: רחלי קרוט)
שוק צפון (צילום: רחלי קרוט)

סניף נוסף למעדניות בר דגים

רשת המעדניות", בבעלות אנשי קבוצת "בר-דגים", ממשיכה להתרחב ופותחת מעדניה שנייה ב'מרקדו' -מתחם האוכל של קניון עזריאלי ראשונים בראשון לציון בהשקעה של 1.5 מיליון ₪. סניף נוסף של רשת המעדניות עתיד להיפתח בעוד כחודש באושימרקט – השוק הקולינרי של ישראל במתחם אושילנד בכפר סבא.

המעדניה מתפרסת על פני 300 מ"ר אותם ניתן להגדיר כלונה פארק קולינרי המציע מגוון עצום של מוצרי מזון וחומרי גלם ייחודיים שקובצו יחד על ידי השפים ובעלי הרשת ניר כרמלי וינאי ארז: שמני זית, ממרחים, רטבים, פסטות, פטריות מסוגים שונים, כמהין, ארטישוק, צלפים, חצילים , שוקולד בטעמים, דברי מאפה ולחמים של מאפיית הבוטיק 'לה פרינה', יינות, מחלקת גבינות, מחלקת בשרים משובחת שתציע מבחר נתחים ובקרוב המבורגרים מוכנים לגריל ונקניקיות שיוצרו על ידי מתכונים של השפים של הרשת. במרכז המעדניה דוכן גדול של ירקות ופירות מובחרים, תבלינים טריים, פיצוחים ומגוון סוגי זיתים מהעולם.

ממטבח המעדניה ייצא תפריט המורכב ממנות קטנות ובינוניות ועמדת מכירה של כריכים וסלטים טריים.

מעדניית בר דגים  (צילום: אושרת כרמלי)
מעדניית בר דגים (צילום: אושרת כרמלי)