לאבא שלי היה מנהג קבוע לימי חמישי, זה כבר אוטוטו סופשבוע ולא ממש היה לו כח לבשל (אבא היה הבשלן בבית) ולכן לאט לאט הוא הרגיל אותנו שבימי חמישי אוכלים עוף בגריל -העוף של אבא. הוא היה מביא עוף טרי, עוטף אותו בשמן זית ולימון מכל הצדדים, מבחוץ ומבפנים ואז מצפה אותו בשכבת מלח מעורבב ברוזמרין שהוא היה מביא מהגינה וצולה אותו ארוכות בתנור. העוף היה תמיד פריך ועסיסי בצורה בלתי ניתנת לתיאור, רק מלכתוב על זה עולים לי זכרונות מעוררי רעב והפה מתחיל לרייר. לצד העוף הוא היה מכין סלט בסיסי של עגבניות וחתיכות עבות של בצל שהוא היה מעסה בשמן, מלח ומים, כן כן, מים- את הסלט הצלחתי לשחזר לא מעט אבל את העוף, גאד דאם, את אותה עסיסיות בשר מטורפת ופריכות עור צלוי לא הצלחתי מעולם לשחזר, אז באיזשהו שלב ויתרתי ופשוט הגעתי לזלול אותו אצלו בימי שישי כשנחה עליו הרוח להכין אותו.

ריחות של ילדות ואכילה בידיים
קצת מהחוויה הזו הצלחתי לקבל כשהגיע המשלוח של צ'יקן קלאב באחד מימי חמישי האחרונים. הציפייה הייתה לא גבוהה, כי ניסיתי לא מעט רוטיסרי ורובם היו יבשושיים ונטולי עניין, אולי זה בכלל טעם של ילדות שאף אחד לא יכול לספק לי.
גם המארז של רוטיסרי צ'יקן קלאב נראה חביב ולא יצר בי ציפייה רבה. אבל אז הגיע גל הריח, הניחוחות שעלו מאותה קופסא העיפו אותי 25 שנה אחורה, שילוב של עשבי תיבול, שמנ"ז והמון השקעה, העוף ניצלה לדרגת שלמות, העור פריך ולא שמנוני, הבשר כולל החזה היו עסיסיים ממש ונאכלו בידיים חשופות וברעבתנות - כי ככה אוכלים עוף אנשים! בידיים, אחרת איך תגיעו לעצמות, למרכזי הטעם , איך לא תשאירו פיסה אחת סוררת לא אכולה. מי שלא ראה אותי "מגרמשת" עוף מימיו, לא ראה בחורה שאוהבת לאכול.
אל העוף צורפו 2 תוספות, סלט קולסלאו ותפוחי אדמה רוטיסרי, תפוחי האדמה היו לא רעים בכלל אבל בגלל הרמה הגבוהה של העוף, רציתי וציפיתי שתפוחי האדמה יהיו עינוג נימוח מבפנים וקריספי מבחוץ, הם לא רעים אבל הם בהחלט בהחלט יכולים וצריכים להיות טובים יותר- אני אודה שתפוחי האדמה נשמרו ליום המחרת, ניצלו שוב בתנור עם קצת ממרח שום והיו מופלאים. הקולסלאו היה נטול טעם. 
מבט בתפריט גילה לי עולם שלם שהייתי רוצה לטעום, אוטומטית בחרתי בשתי תוספות קלאסיות אבל יש עוד שפע תוספות מעניינות כגון צ'יפס בטטה, סלט עדשים, סלט תפוחי אדמה, סלטי עוף למינהם, כריכים כמובן כנפיים שזו אהבה גדולה שלי.

מתחבא לו ומפתיע- רוטיסרי צ'יקן קלאב (צילום: יעל יצחקי)מתחבא לו ומפתיע- רוטיסרי צ'יקן קלאב (צילום: יעל יצחקי)

מה בתכלס?
המרכיב העיקרי בהזמנה הזו- העוף, היה מושלם מכל הבחינות ולכן מבחינתי המשלוח הזה מוצלח ומומלץ, כל עניין התוספות נתון לטעמו של כל סועד, ולכן אני רק יכולה לומר שלא תזיק פה יותר השקעה ותשומת לב בתוספות , בדיוק כמו שהם משקיעים בעוף, כי לבסוך החוויה היא כוללת.
להזמנות ולמשלוחים www.rotisserie.co.il