מלון היוקרה "מצודת דוד" משיק מסעדה חדשה - מסעדת ורנדה עם תפריט ירושלמי מקומי פרי יצירתו של השף אבירם חיוקה לצד טראסה יפה להפליא המוקפת באדריכלות ירושלמית ומול נופיה של חומות העיר העתיקה.
השף אבירם חיוקה, שעבד במטבחים של שפים מובילים כמו השף עזרא קדם, השף מאיר אדוני ו ואף כיכב בעונה הראשונה של "משחקי השף", יצר למסעדה קולינריה מקומית המתכתבת עם המטבחים של אימו ומטבחים אותנטיים נוספים של העיר בשילוב פסיפס התרבויות המרתק של העיר, בה נולד וחי  המהווה את ההשראה לתפריט

בין המנות שיצר: מנת קאדה סיסקה- מאפה כורדי ממולא בשר בקר בבישול ארוך לצד איולי חמוסטה, מנת שקדי עגל  בלווי חציל, פלפל חריף, כוסברה, טחינה שחורה ועמבה, עגבניות ועוד שלל מנות יציריות כמו קרפצ'יו חציל, ארצ'יני ירושלמי (ורסיה על קובה אורז במילוי פטריות), טרטר דג בתיבול מקומי לצד מטבל מלפפונים וסלט קישואים נא.
ימים ראשון עד חמישי בשעות 18:00-23:00.
מלון מצודת דוד, רחוב המלך דוד 7, ירושלים. טלפון: 02-5482230. כשר בשרי, רבנות ירושלים

שף אבירם חיוקה  (צילום: אנטולי מיכאלו)
שף אבירם חיוקה (צילום: אנטולי מיכאלו)