שבוע הג'ין וטניק הבינלאומי בג'ין קלאב
למרות שב- gin club supreme, כל יום הוא יום הג'ין וטוניק (ולפעמים מועבט סטייל שנות ה-70) השיקו שם תפריט ג'ין טוניק לכבוד יום הגי'ן וטוניק הבינלאומי שיושק כבר ביום חמישי 14.10 וירוץ במשך שבוע, כי יום אחד זה פשוט לא מספיק. 
מה בתפריט: סקוטלנד- הנדריקס אורביום, סוניק (טוניק יבש של תומאס הנרי וסודה), מרווה, מלפפון ליים. / יפן- רוקו, טוניק יבש תומס הנרי, טינקטורת יוזו, טרגון, ליים מיובש / ספרד- מארה, טוניק פיבר טרי ים תיכוני, רוזמרין, טימין, עגבניות שרי תמר, מלח גס / ישראל- מילק אנד האני, טוניק פיבר טרי הודי, אזוב, קינמון סיני, ג'ינג'ר מסוכר / מקסיקו- מזקל ג'ין, טוניק פרנקלין אנד סאנס ברגמונט ואשכולית אדומה, טינקטורת הבנרו, היביסקוס, תפוז מיובש, כוסברה. 

 
שבוע הסאקה ביאוזה
יאוזה, האסייתית של צפון תל אביב, תציין בתאריכים 18-25/10, שבוע של חגיגות סאקה  יחד עם מנות ייחודיות המשלבות את הסאקה.
חלק מהמנות: מרק מיסו סאקה - פטריות נמאקו, טופו, בצל ירוק, סויה, סאקה ואצות קומבו /  דג מושיגיאו - פילה דג ים, טופו, ג'ינג'ר, בצל ירוק, פלפל חריף, סויה וסאקה ועוד לצד תפריט סאקה עשיר כגון:  איש השלג  - סאקה לא מסונן בעל מרקם סמיך ומתקתק, טוקו גו'נגמאי – סאקה מסורתי בעל גוף בנוני ומינרלי, מינטויה טוסוקה גו'נגמאי דאי גינג'ו – סאקה רך ומאוזן היטב, הויו ג'ונמאי קראקוצי – סאקה חד ויבש, מרלין גו'נגמאי דאי גינג'ו – סאקה פרחוני חד ומבושם, טקאקי נו איפון ג'ונמאי דאי גינג'ו שיוף 35% - אלגנטי ויוקרתי בטעמים הרמוני ומהוקצע ועוד ועוד.
 איינשטיין 10 טלפון להזמנות: 036579080

סאקה ביאוזה (צילום: נדב רוזנברג)
סאקה ביאוזה (צילום: נדב רוזנברג)

סיטרה משיקה ערבי קוקטיילים עם איש האלכוהול מניו יורק - אמיר בביוף
המוסד הקולינרי סיטרה בהובלת השף אורן מורד, המשקיף אל הים התיכון, משיק ערבי קוקטיילים, בלתי נשכחים עם שף הקוקטיילים מניו-יורק, אמיר בביוף. הערב הראשון ייערך ב-20 באוקטובר ויציע למבלים במקום תפריט קוקטיילים עשיר וייחודי מבית היוצר של בביוף.
אמיר בביוף מגיע לסיטרה, היישר מניו יורק לאחר שרכש שם ניסיון וידע בתחום האירוח, מסעדנות והמשקאות במשך קרוב ל-20 שנים. אמיר עדיין מנהל את תכנית המשקאות בב רOphelia  שבני-יורק, שם זכתה תכנית הבר שלו בעשירייה הפותחת של הרופטופים הטובים בארה״ב לשנת 2018.
חלק מתפריט הקוקטיילים Corpse Reviver : ג׳ין , עלי קלמנטינה,  קואנטרו,  לילט בלאן, לימון | קקאו, אבסנט // Pina Colada רום ג׳אמייקני אפלטון 12, רום דיפלומאטיקו - מאנטואנו מוונצואלה, רום אגריקול, עלי פאנדאן, אננס, סירופ קוקוס תוצרת בית,  ביטרס אנגוסטורה,  נייסון רום אגריקול, נגיעת שמנת // Old Fashioned בננה וקוקוס

אמיר בביוף בסיטארה (צילום: יחצ)
אמיר בביוף בסיטארה (צילום: יחצ)

טאקריה חוגגת את יום המתים בשיתוף מזקל אמורס
לכבוד יום המתים, מסעדת טאקריה בשיתוף מזקל אמורס מציעים תפריט ספיישל עם מנות מיוחדות וקוקטייל חדש שנרקח לטובת החגיגות. בתפריט ניתן למצוא מזקליטה על בסיס מזקל אמורס אספדין חובן ( 38 ₪ ), טאקו לחי עגל   ( 16 ₪ ),  טאקו סרטן רך ומנגו ( 16 ₪ ), טאקו פטריות מעושנות וצ'יפוטלה ( 16 ₪ ) וכנפיים אקסטרה חריפות ( 35 ₪ ).
התפריט יוגש ב-1+2.11 במסעדה בלבד.
מסעדת טאקריה, לבונטין 28 ת"א

יום המתים בטאקריה (צילום: יוסי אלפנדרי)
יום המתים בטאקריה (צילום: יוסי אלפנדרי)

"דלי וינו" משיקה 3 יינות אקולוגיים עם פתיחת עונת הסתיו
"דלי וינו" חנות קונספט ייחודית המשלבת בוטיק יין, מעדניית גורמה ובר יין ששמה לה מטרה להנגיש את תרבות היין וצריכתו. עם פתיחת עונת הסתיו, משיקה "דלי וינו" יינות אקולוגיים אשר יוצרו בשיטות גידול 100% אורגניות מגאורגיה, ספרד וצרפת.
Marani Saperavi BIO - יין אדום גיאורגי מענבי סופראבי אורגניים הגדלים באזור קאחתי. התבגר כ -12 חודשים לפני הביקבוק. צבעו  אדום כהה במיוחד ובעל ניחוח של פירות אדומים חיים - ניחוח דובדבן, דומדמניות אדומות ותות. יקב TELAVI WINE CELLAR, מחיר 99 שקלים
קאווה "Vinart" Brut Ecologico, Cava DO - יין מבעבע ספרדי בגוון צהבהב בהיר. בעל טעם מאוזן היטב, עם ניחוחות פירותיים עמוקים.  מ-100% ענבי מקבאו הגדלים בכרמים בגידול אורגני. יין זה עובר תסיסה מחודשת המתרחשת בבקבוקים בטמפרטורה שאינה עולה על 16 מעלות . יקב Jaume Serra, מחיר 55 שקלים.
Jean-Baptiste Adam, Riesling Grand Cru Kaefferkopf, ריזלינג לבן יבש 100% ענבי ריזלינג אורגניים הגדלים בכרם קַאפֵרְקוֹפְּף , ליין ניחוח אלגנטי עם תווים פירותיים ומינרליים. פוטנציאל אחסון היין הוא 5-8 שנים. יקב ז'אן-בפטיסט אדם מחיר 115 שקלים.
Deli Vino, נתן יונתן 10, מרכז קניות "פיאנו", עיר ימים, נתניה, טל ': 09-790-2201 

דלי וינו  (צילום: יחצ חול)
דלי וינו (צילום: יחצ חול)

יין ומוזיקה ביקב הדר
ביום שישי בצהריים 29.10, בנוף הצופה על הכרמים האינסופיים של יקב הדר (שבישוב עגור במועצה האזורית מטה יהודה) יקיימו בני הזוג בת שבע ופיטר מארק קונצרט מוסיקה קלאסית בליווי כוס יין ממיטב היינות של היקב.

פיטר היה נגן קונטרבס בפילהרמונית ובת שבע שהקימה תיאטרון ילדים, היו רחוקים מייננות כל חייהם, עד שהחליטו להגיע למושב עגור כדי להגשים את חלומם ולפתוח יקב. וכשהיינן הוא גם מוסיקאי – מה טבעי יותר מלקיים קונצרט ביקב?
מספר המקומות מוגבל הכניסה בעלות של 70 ₪.

יקב הדר (צילום: יחצ)
יקב הדר (צילום: יחצ)