חדש//  Greco kitchen & Deli בכפר סבא
גרקו ממשיכה לגדול - המסעדן צביקי עשת משיק בימים אלו גרקו קיצ'ן & דלי בכפר סבא - מטבח ייצור מהגדולים בארץ, שבחזיתו מסעדה יוונית. גרקו קיצ'ן אנד דלי תציע חוויות סעודה הן כמסעדה והן כמעדניה : בשעות הבוקר קפה יווני ומאפים טריים וחמים, בשעות הצהריים ארוחות צהריים וגירוס יווני, ובערב ארוחות יווניות, ישיבה במקום ומשלוחים לכל אזור כפר סבא, מושבי הסביבה והשרון. התפריט מציע את מיטב המנות המוכרות ממסעדות גרקו בתל אביב ובהרצליה, כאשר בנוסף ניתן להזמין ולאסוף מנות טריות ישירות מהמעדנייה או מהמסעדה. בהמשך יתקיימו ערבי מוזיקה חיה. המעדנייה תציע מגוון של מנות מוכנות ושל מוצרים שניתן לרכוש במקום או להזמין כמשלוח הביתה: ארוחות יווניות שלמות, מנות מזה יווניות, לחמים, מאפים מתוקים ומלוחים אישיים ומשפחתיים, סלטים טריים, לביבות מיוחדות, תבשילים, ממולאים, דגים ופירות ים, גלידות טריות, אלכוהול ומשקאות, גבינות ואף מוצרי מזווה.
היוצרים 3 כפר סבא

גרקו כפר סבא (צילום: אליאב גולדנברג)
גרקו כפר סבא (צילום: אליאב גולדנברג)

אלבי היווניה של הפשפשים משיקה תפריט חדש לאחר 9 שנים
הטברנה היוונית של שוק הפשפשים משיקה תפריט חדש במסגרתו חודשו מנות אהובות והתווספו הרבה מנות חדשות.התפריט מחולק למספר קטגוריות, שכדאי מאוד לדגום מכולן: ארטמיס- 5 מזטים לבחירה (150 ₪); אפרודיטה -3 מנות ביניים לבחירה (180 ₪); זאוס-עיקריות. 3מנות לבחירה (205 ₪). התפריט החדש הוא תולדה של שיתוף פעולה בין השף אבישי בדור, היועץ הקולינרי של אלבי ומנהלת המטבח ספיר ליין לשעבר קונדיטורית במסה. מנות לדוגמא: קבב של מוסר ים על טאבולה ויוגורט ; סיגר דגים  ; בקלוואה טלה בעלי פילו עם צימוקים, פיסטוקים קלויים, טחינה גולמית וסילאן ;  קרעי מוצרלה מטוגנים בטמפורה ופנקו על ריבת שרי וגספאצו עגבניות ; מאפה האלים גבינת קפלוטרי מגולגלת בעלי פילו דבש סילאן וסומסום שחור ; טרטר פילה בקר  ; גירוס טלה ועוד
עולי ציון 6 שוק הפשפשים יפו , לא כשר  077-4417072‏

סלט המאירי באלבי (צילום: גיל אבירם)
סלט המאירי באלבי (צילום: גיל אבירם)

טאקריה חוגגת את יום המתים בשיתוף מזקל אמורס
לכבוד יום המתים, מסעדת טאקריה בשיתוף מזקל אמורס מציעים תפריט ספיישל עם מנות מיוחדות וקוקטייל חדש שנרקח לטובת החגיגות. בתפריט ניתן למצוא מזקליטה על בסיס מזקל אמורס אספדין חובן ( 38 ₪ ), טאקו לחי עגל   ( 16 ₪ ),  טאקו סרטן רך ומנגו ( 16 ₪ ), טאקו פטריות מעושנות וצ'יפוטלה ( 16 ₪ ) וכנפיים אקסטרה חריפות ( 35 ₪ ).
התפריט יוגש ב-1+2.11 במסעדה בלבד.
מסעדת טאקריה, לבונטין 28 ת"א

יום המתים בטאקריה (צילום: יוסי אלפנדרי)
יום המתים בטאקריה (צילום: יוסי אלפנדרי)

מסעדה חדשה לשף בני מדר
אחרי תקופת הקמה ממושכת, נפתחה מסעדת Sphera kitchen & bar של השף בני מדר, בוגר בית הספר קורדון בלו ויוצא מסעדת המישלן השוודית ‘נומה’, שמביא איתו ל- Sphera kitchen & bar טכניקות בישול חדישות ו-ויזואליות מרשימה עם דגש על חומרי גלם משובחים וכשרים (לההפתעתנו) :בשר משובח של משק לגזיאל, דגה טרייה מדי יום, ירקות עונתיים ועלים מהגינה של המסעדה.
התפריט מציע פיוז'ן ים-תיכוני עונתי ומוקפד. בין המנות: טרטר דג גספצ'ו שרי צהוב, שברי בוריק מטוגן, פטרוזיליה, נענע וצ'ילי / טרטר בקר בצלי שאלוט, עגבנייה, כוסברה , פטרוזיליה, קרם חציל לבן, קרם חציל שחור וקרקר עדשים / סלט שרי צבעוני על גספצ'ו אדום חריף, שמן עשבים, צנוברים ובזיל מטוגן, קרעי לחם וסומק / סיגר חלקי פנים מוח ושקדי עגל בבישול מרוקאי חריף, איולי עריסה / פילה מוסר קרם שעועית לימה, עגבניות שרי קלופות מעושנות, שום, אנשובי וצלפים /   סינטה נברסקה ניוקי עבודת יד, רוטב בקר, אספרגוס, אפונה וכמהין ועוד
א' עד ה' מ-19:00, המדע 18, פארק המדע רחובות להזמנות: 0723922099 https://sphera-rest.co.il/

ספרה ברחובות (צילום: שרית גופן)
ספרה ברחובות (צילום: שרית גופן)

 פופ אפ ארוחה בהשראת "משחק הדיונון" בטרקלין
 המסעדן והבעלים של מסעדת הטרקלין, יוסי בן אודיס, משיק ארוחה שהיא מופע של ממש, וזאת לרגל חגיגות יום ההולדת 15 למסעדה ולרגל השקת תפריט משלוחים חדש שמציע גם את המנות מהארוחה. התפריט משלב מנות עם משימות משחק נושאות פרס. בין המנות שיוגשו יהיו גם מנות בשר מדממות כמו: נתחי סינטה לצלייה אישית על חלוק נחל, סטייק רוקה מבשר ווגיו משובח, המבורגר בלחמנית בריוש אדומה ושחורה, פסטה דיונון שחורה ברוטב שמנת ערמונים ועגבניות שרי, סלט גולות גבינה ועוד. יוסי וצוותו יעטו את התחפושות של אנשי המשמר, איש החזית ואורחי ה VIP בדיוק כמו בסדרה, שילוו את הסועדים לחלל מיוחד שנועד במיוחד לארוחה . מדי ערב לאורך כל חודש נובמבר מוזמנים הסועדים לארוחה שהיא שואו של ממש. 
היכל התלמוד 4 תל אביב , להזמנות

משחקי הדיונון בטרקלין (צילום: שחר פליישמן)
משחקי הדיונון בטרקלין (צילום: שחר פליישמן)

בנץ בראדרס פתחו סניף נוסף
האחים בן ומתן בזילר, בנץ בראדרס, פתחו בימים אלה בית מלאכה נוסף להמבורגרים באבן גבירול 37 בתל אביב, לצד בנץ פלורנטין שנפתח לפני 9 שנים. בנץ בראדרס החדש, מעוצב ברוח הקונספט כבית מלאכה ותיק עם הרבה עץ וכלי עבודה בשילוב האלמנטים הידועים של בנץ: ג'ולס, מ"ספרות זולה", המוזיקה, ספרים על המבורגרים והמטבח הפתוח . התפריט דומה עם שינויים קטנים. מנות לדוגמא: צ'יקן קארי טוגראשי - חזה עוף בתיבול הודי-יפני פיקנטי, על הגריל. בלחמנייה עם איולי צ'ילי-נענע, רוקט, עגבניה ובצל ורוד מוחמץ  / סלופי ג'ו ובצל מקורמל בלחמנייה / כנפיים מטוגנות, רוטב צ'ילי סרירצ'ה חמאה וזסט לימון  /בנצמחוני - צ'אנקים של גבינת חלומי מטוגנת, בלחמניה רכה עם ריבת בצל, רוקט, עגבניה, בצל ורוד ומיונז שום ועוד לצד טופינג: גאודה, צ'דר, גבינה כחולה, חמאה משתנה, ריבת בצל, בצל מקורמל , בייקון, דאבל גבינה / בייקון ובצד:  צ'יפס / צ'יפס שום ; צ'יפס בטטה וסלט. על כל מנות הצ'יפס אפשר וכדאי להוסיף רוטב צ'דר 6 וקריספי בייקון ביטס 6
אבן גבירול 37 תל אביב 077-7242085 | ידידיה פרנקל 4 תל אביב 03-6123452

המבורגר בנץ חדש בשכונה. בנץ ברדרס (צילום: גיל אבירם)
המבורגר בנץ חדש בשכונה. בנץ ברדרס (צילום: גיל אבירם)

ערב אחד, שני שפים, 13 מנות וקינוחים ב'ארוחת טעימות' מיוחדת במסעדת סומאק!
חגיגה קולינארית גלילית יוצאת דופן תתקיים ביום שלישי, 9.11.21 במסעדת  השף 'סומאק' שבמתחם מלון הבוטיק וילה גליליי שבצפת. במסגרת הארוע יארח שף המסעדה גדי אולשנסקי את שף מתן שמיר בוגר  'משחקי השף' לארוחת טעימות מיוחדת עם 11 מנות, 2 סוגי קינוחים ויין ללא הגבלה.
בין המנות: מנת סאלח אדין- חזה אווז מעושן על קרם ארטישוק ירקות שורש קלויים וקונפי שרי, טורטליני לחי עגל בבישול ארוך, סשימי מוסר, מנת דנבר קט על קרם שום ומרווה, פטריית מלך היער ויין, מנת צלעות טלה לצד בצל ממולא בפריקי, עוף בסו-וייד עם משייה פריקי ובטטה קלויה ועוד. המחיר: 480 ₪ לזוג בלבד.  הרשמה מראש בטלפון:0523631549 או 0733746163.
המסעדה הינה כשרה, בהכשרת רבנות צפת.

קולקציית פסטות חדשה במוצ'ה!
רשת מוצ'ה המציעה סטריט פוד איטלקי- משיקה קולקציה פסטות טריות בשילוב רטבים ייחודים ועל בסיס פסטה פפרדלה. בין הפסטות: עגבניות קלאסי, שום קונפי ופרמז'ן (48 ₪); עגבניות שמנת כמהין, בטטה, בצל ירוק, טבעות עיזים ופרמז'ן (54 ₪); קוק מאדם- רוטב שמנת כמהין, פטריות שמפניון שום קונפי ופרמז'ן (54 ₪); בזיליקום- רוטב שמנת ופסטו, בצל, זוקיני, שום קונפי ופרמז'ן (54 ₪); אוליו- רוטב שמן זית ושום, פטרוזיליה, בזיליקום, בצל ירוק, זעתר טרי, קלמטה, שאטה יבשה וגבינה מלוחה (52 ₪).  הקולקציה כשרה ומוגשת בסניפי הרשת- רמת גן, כפר סבא, פתח תקווה, נתניה ובמשלוח עד הבית. טלפון: *2548
https://mucha.co.il/

בא לנו הכל. פסטות במוצ'ה (צילום: גליה אבירם)
בא לנו הכל. פסטות במוצ'ה (צילום: גליה אבירם)

MOSES SHOP מפנקת את החברים הכי טובים!
במסעדות הרשת, יוכלו ליהנות הסועדים המגיעים עם כלביהם, מתפריט ייחודי, של חטיפים אהובים, העשויים מ- 100% רכיבים טבעיים ללא חומרים משמרים ובעלי ערכים תזונתיים גבוהים ובריאים, על ידי מותג המזון המוביל לכלבים  KENNEL SELECTשל חברת צמח ישראפט. בין המנות : חטיפי עוף, כנפי  עוף, טבעות בשר ועוד הכל מיוצר מ- 100% עוף, ומכיל אחוזים גבוהים של חלבון, שומן וסיבים תזונתיים.

המק גלידה הגיעה לתל אביב
סניף מק גלידה ראשון בתל אביב נפתח השבוע בקומה השנייה של קניון גינדי TLV ויציע את הגלידה הפופולרית של מקדונלד'ס המוכרת כגלידה ב-4 שקלים או מהמק פיצוץ במגוון רחב של טעמים חדשים שפותחו עבורה, בשילוב תוספות מיוחדות המוגשות בוופל, בכוס המוכרת של מק פיצוץ ובאריזת פארטי משפחתי שניתן לקחת הביתה. בין הטעמים החדשים האהובים: בייגלה, קרם ברולה, אוראו ופיסטוק, בשילוב מגוון תוספות ורטבים לבחירה. לצד הגלידות, נמכרים ברשת החדשה דונאטס ומילקשייק, במגוון גדול של טעמים.
למק גלידה סניפים ברחובות, ראשל"צ, תל אביב ובתחילת החודש ייפתח סניף גם בחיפה.

מק גלידה (צילום: יחצ)
מק גלידה (צילום: יחצ)

קוק אנד בייק משיקה רוסטר חדש
רשת cook and bake, רשת המולטי ברנד המובילה בתחום הבישול והאפייה, משיקה סדרה חדשה של רוסטרים לצלייה מושלמת, לשידרוג חוויית המטבח הביתי. הרוסטר של Roso מתאים לכל סוגי הכיריים, לאפייה, בישול ולצלייה. הסדרה כוללת שלושה סוגים: רוסטר אובאלי, רוסטר מלבני ורוסטר עגול, בעל ידיות סיליקון שאינן מתלהטות לשימוש קל ונוח, תחתית אינדוקציה לפיזור חום אופטימלי, ציפוי שיש. ניתן להכניס את הסיר לתנור עד 220 מעלות.
מחירים: 299-399 ₪ להשיג בסניפי הרשת ובאתר האונליין של הרשת https://www.cook-bake.co.il/

רוסטר מלבני (צילום: יחצ)
רוסטר מלבני (צילום: יחצ)