קאב קאם, התאילנדית הצעירה והשובבה של הבית התאילנדי חוזרת למסורת של אירוח אנשי אוכל ואלכוהול ידועים, לערבי אוכל מושחתים וחד פעמיים.

החל מיום שני ה-2.5 מסעדת קאב קם תארח אחת לשבועיים ערב ספיישל שישתנו בהתאם לקונספט הנבחר לכל ערב, ויכללו תפריט ייחודי ולצידו תפריט אלכוהול שילווה את הקונספט הקולינרי לחווית אירוח מיוחדת ולא שגרתית.

מה בתכנון:

  • 2.5 ערב צדפות וסאקה: מגוון צדפות שנצליח לשים יד עליהן במנות תאילנדיות מסורתיות לצד תפריט אלכוהול מבוסס אורז.
  • 16.5 ״ברוט״ נקניקים ויין: יאיר יוספי ועומר בן גל מהברוט יחד עם יריב בערב שרקוטרי ונקניקים תאילנדים, ג׳מה מהברוט תבחר יינות שילוו את התפריט באופן מושלם.
  • 30.5 ״מרלוזה״ מטוגנים וקוקטיילים של קיץ:  דור אבן ומור חזן מהמרלוזה בשוק הכרמל יחד עם יריב בתפריט מנות פריכות ובועטות לצד תפריט קוקטיילים שיישברו את החום.
  • 13.6 ״בסטה״ חלקי פנים ושרי: אילון עמיר ויריב על החלקי פנים ואבירם כץ על השרי, כל מילה מיותרת.

קאב קם Kab Kem
לינקולן 11 תל אביב 03-6889960
‎שעות פתיחה- ראשון-שבת 17:30-חצות