שנתיים אחרי שהתקיים בפעם האחרונה, פרויקט Casa S. Pellegrino של מותג המים היוקרתי חוזר. את הארוחות, שיתקיימו במהלך חודש אוגוסט, יארחו השפים קרן ואיציק קדוש בביתם בירושלים (10.8), שף רן שמואלי בביתו בתל-אביב (17.8) , ושף אסף דוקטור בקיסריה (29.8). הסועדים יזכו ליהנות מתפריט עשיר ומגוון אותו יצר השף, לצד הצצה לביתו ולסודותיו הפרטיים במטבח. הארוחות יתקיימו ב-2 סבבים של 16 איש ויכללו פתיחים, מנות ראשונות, מנות עיקריות וקינוחים.

ארוחה הראשונה בבית משפחת קדוש: קרן המומחית לזילופים ואיציק – הירושלמי האסלי האמיתי, המומחה לבצקים, יחד הם בעלי "קפה קדוש" הירושלמי - מסעדה וקונדיטוריה שהוא המוסד אליו עולים לרגל ומגיעים מקצוות הארץ והעולם, כדי להתענג על הניחוחות והטעמים המטריפים של בצק טרי ומשובח שהרגע נולד. בין המנות שיוגשו אצל הזוג קדוש סביצ׳ה טונה אדומה, תאנים וטוויל קרואסון, קרפצ'יו דלעת כבושה וגרעיני חמנייה קלויים, הפתעות מתוקות ועוד.

הארוחה השנייה אצל שף רן שמואלי: שף וותיק ומוערך שפועל מעל 30 שנה בעסקי הקולינריה. בחזית הקייטרינג – אירועים, הופעות של אמנים מכל העולם, טיסות למדינות רבות עם הפקות ענק. לפני כשמונה שנים פתח את מסעדת קלארו בתל אביב, מסעדה שדוגלת בעקרונות הפארם טו טייבל וקידוש יצרנים קטנים וחקלאים מקומיים. את תפריט הארוחה יבנה שף שמואלי בימים שלפני האירוח, בהתאם לחומרי הגלם בשוק.

הארוחה השלישית אצל שף אסף דוקטור: כבעלים של שלוש מסעדות- "האחים", "אייבי" ו"דוק", אסף הוא מהקולות הבולטים של הדור השני למטבח הישראלי, ואחד מנושאי הדגל של שימוש בחומרי גלם מקומיים ומקוריים. בין המנות בארוחה של אסף: מטפונה טלה קבור באדמה בעלי בננה, עלי גפן ממולאים פריקה ועשבים ועוד.

מחיר ארוחה - 800 שקל לזוג להזמנות: אתר בלנד