מרק כתום עם קרם קוקוס, גרעיני דלעת וצ'ילי גרוס

המצרכים (ל–3–4 מנות):
1 שקית לקט מרק כתום "סנפרוסט"
1 כרישה פרוסה לטבעות
4 כוסות מים
1 כוס קרם קוקוס
½ כפית מלח
½ כפית צ'ילי יבש טחון
קורט אגוז מוסקט
2 כפות שמן זית

להגשה:
צ'ילי יבש טחון
גרעיני דלעת

אופן ההכנה:
לסיר עמוק יוצקים את שמן הזית, מניחים בו את הכרישה ומטגנים כ־3 דקות. מוסיפים את לקט המרק, מערבבים כ־5 דקות ומוסיפים מלח, צ'ילי גרוס ואגוז מוסקט.

מוסיפים 4 כוסות מים ומבשלים כ־20 דקות, טוחנים את הירקות ומוסיפים את קרם הקוקוס.

מבשלים על אש נמוכה כ־15 דקות ומסירים מהאש. מעבירים לקעריות הגשה ומפזרים מעל גרעיני דלעת וצ'ילי גרוס יבש.