בלונדיז שוקולד לבן ופירות יער
המרכיבים (ל–16 ריבועים):
- 200 גרם שוקולד לבן
- 100 גרם חמאה "תנובה"
- 1 כוס קמח לבן או כוסמין
- 1 כפית אבקת אפייה
- ½ כוס סוכר
- 3 ביצים
- קורט מלח
לפיזור מלמעלה:
- ¼ כוס שוקולד צ'יפס לבן
- ⅓ כוס תערובת פירות יער "סנפרוסט"
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל־180 מעלות בתוכנית טורבו.
- בקערה מתאימה למיקרוגל ממיסים את השוקולד עם החמאה עד להמסה מלאה.
- בקערה גדולה מערבבים את יתר מרכיבי הבלונדיז עם תערובת החמאה והשוקולד עד לאיחוד.
- מעבירים את תערובת הבלונדיז לתבנית ומפזרים מלמעלה שוקולד צ'יפס ופירות יער קפואים.
- אופים כ־25־30 דקות, מוציאים מהתנור וחותכים לריבועים לאחר צינון מוחלט.