אצ'ו אה פפה, המרכיבים (ל–4–5 מנות):

  • חבילת ספגטי (עדיף מסוג דק)
  • 200 גרם פתיתי גבינת גבע פרמזן קולקשן
  • 1–½1 כפות פלפל שחור גרוס טרי
  • 50 גרם חמאת תנובה

אופן ההכנה:

  • בסיר גדול מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • מעט לפני שהפסטה מוכנה, ממיסים במחבת גדולה את החמאה, הגבינה והפלפל השחור.
  • כשהפסטה מוכנה, שומרים כוס ממי הבישול ומסננים את הפסטה.
  • מוסיפים כחצי כוס ממי הבישול למחבת עם הגבינה והפלפל השחור ומבשלים עד לקבלת רוטב קרמי. אם הוא נראה סמיך מדי, ניתן להוסיף עוד כמה כפות של מים.
  • מערבבים פנימה את הפסטה שסיננו ומערבבים היטב עם הרוטב.