מתכון לפאי קינדר של טל חכמון

לבצק עוגיות

  • 100 גרם חמאה רכה
  • 50 גרם מחית קינדר (לא חובה)
  • 70 גרם סוכר חום בהיר
  • 50 גרם סוכר לבן
  • קורט מלח
  • 1 ביצה
  • וניל
  • 170 גרם קמח
  • 3 גרם סודה לשתיה
  • 150 גרם מטבעות שוקולד 

פאי קינדר (צילום: טל חכמון)
פאי קינדר (צילום: טל חכמון)

 אצבעות קינדר

 אופן הכנה:

  1. מערבבים חמאה רכה, מחית קינדר, סוכרים ומלח עד איחוד
  2. מוסיפים ביצה וניל וממשיכים לערבב עד איחוד
  3. מוסיפים יבשים ומקפלים עד איחוד בלבד
  4. מוסיפים מטבעות ומקפלים
  5. מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפיה לגודל A4 בערך ומכניסים למקפיא לרבע שעה
  6. קורצים שני מלבנים בגודל הרינג (אם אתם מכינים בתבנית אינגליש אז אפשר לחתוך עם סכין)
  7. מניחים בתחתית התבנית מלבן ראשון
  8. מעליו מסדרים אצבעות קינדר
  9. סוגרים עם מלבן בצק נוסף
  10. מפזרים קצת מטבעות שוקולד מעל,מלח גס ולתנור
  11. 170 מעלות בערך 15 דקות או עד השחמה קלה
  12. מצננים לפחות שעה לפני פריסה 

טל חכמון (אפיקייק) היא מוכרת עוגות בעיצוב אישי ומקיימת סדנאות אפיה בתל אביב כגון, דריפ קייק, שמרים ועוגיות, מוסים וקינוחים, באינסטגרם: epicakeisrael

טל היא חברת נבחרת Israeli_kitchen באינסטגרם שבכל יום מעלים מתכון חדש