מתכון לפאי קינדר של טל חכמון
לבצק עוגיות
- 100 גרם חמאה רכה
- 50 גרם מחית קינדר (לא חובה)
- 70 גרם סוכר חום בהיר
- 50 גרם סוכר לבן
- קורט מלח
- 1 ביצה
- וניל
- 170 גרם קמח
- 3 גרם סודה לשתיה
- 150 גרם מטבעות שוקולד
אצבעות קינדר
אופן הכנה:
- מערבבים חמאה רכה, מחית קינדר, סוכרים ומלח עד איחוד
- מוסיפים ביצה וניל וממשיכים לערבב עד איחוד
- מוסיפים יבשים ומקפלים עד איחוד בלבד
- מוסיפים מטבעות ומקפלים
- מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפיה לגודל A4 בערך ומכניסים למקפיא לרבע שעה
- קורצים שני מלבנים בגודל הרינג (אם אתם מכינים בתבנית אינגליש אז אפשר לחתוך עם סכין)
- מניחים בתחתית התבנית מלבן ראשון
- מעליו מסדרים אצבעות קינדר
- סוגרים עם מלבן בצק נוסף
- מפזרים קצת מטבעות שוקולד מעל,מלח גס ולתנור
- 170 מעלות בערך 15 דקות או עד השחמה קלה
- מצננים לפחות שעה לפני פריסה
טל חכמון (אפיקייק) היא מוכרת עוגות בעיצוב אישי ומקיימת סדנאות אפיה בתל אביב כגון, דריפ קייק, שמרים ועוגיות, מוסים וקינוחים, באינסטגרם: epicakeisrael
טל היא חברת נבחרת Israeli_kitchen באינסטגרם שבכל יום מעלים מתכון חדש