סופגניית אייריש קופי של “רולדין"

הבצק דחוס ועשיר והסופגניה ממולאת בגנאש שוקולד לבן, קפה וויסקי. מילוי מתוק, מריר ומאוזן. בדיוק כמו שצריך. ציפוי השוקולד המריר מתאים וחבל שזה לא נגמר פה כי תוספת הקצפת ונשיקות המרנג שניצבו מעל הציפוי היו כבר מוגזמות ולא הלמו את העדינות של המילוי.


סופגניית לימון של ״גרג״


הרעיון של סופגניה במילוי לימון אומנם מתקבל בתחילה בחשדנות מסוימת אבל אחרי שמתרגלים, מבינים מה כל כך מיוחד במילוי הזה: הוא מזכיר פאי לימון - לא חמוץ מדי, לא מתוק מדי. מדויק.


סופגניית וניל קפה של ״ביגה״

המילוי נהדר והציפוי מפתיע אבל הסופגניה הזו מקבלת נקודות בונוס דווקא על מה שאין בה - תחושת השמנוניות המעצבנת והמוכרת שמאפיינת סופגניות.


סופגניית פבלובה פטל של ״מתוקה״

השנה לסופגניות של ״מתוקה״ יש קומפוזיציה חדשה: במקום מילוי, חצו אותן ומילאו אותן כמו סנדוויצ׳ים במילויים יפהפיים וצבעוניים. סופגניית הפבלובה מעוטרת במעין חצאית נשיקות מרנג ורודות וממולאת בקולי פטל נהדר. היא אומנם מלכלכת במיוחד בזכות כמות מכובדת של מילוי אבל הטעם שווה את הבלגן.

סופגניית פררו רושה של מיקי שמו

סופגניית הפררו רושה מיועדת כביכול לילדים, אבל אף מבוגר לא יצליח לעמוד בפניה. שטן בצקי קטן ומלא בשוקולד מהפנט ישאיר אתכם חצי מעולפים. אנחנו עדיין לא התאוששנו.

צילומים: רונן מנגן, אסך לוי, בני גם זו לטובה, ישראל אלפסה