טל ואביעד התייחסו הבוקר (שלישי) לידיעה שפורסמה אודות מפעל הפסטות 'פסטלונה' הממוקם בחיפה, בו התגלו מפגעים תברואתיים חמורים, כמו לשלשת עופות בתוך מוצרי הפסטות המיוצרים במפעל.




טל ציין כי "זו הפעם השנייה שבאים לעשות ביקורת במפעל, ומתגלים ליקויים בריאותיים שלא תוקנו, במיוחד ברביולי בתפזורת".

לדעתו של אביעד, צואת עופות על רביולי מגעילה יותר משאר הפסטות כי "זה כמו מילוי. זה יותר מגעיל. לך תדע מה זה בטטה עזים ומה זה לשלשת עופות?"

לתדהמת שניהם, גילו גם שאין מי שבקיא בבטיחות המזון במפעל, אין אחראי שבודק את היגיינת המזון והעובדים. טל שאל: "מה זה המפעל הזה?" ואביעד ענה לו בגיחוך :"זה הפך להיות אתר ידוע שציפורים באות לשם להתפנות".