מארזי שי שכוללים יין הם עניין שבשגרה לקראת ראש השנה, אבל נדמה שביקבי "כרמל", מישהו חשב הפעם על העניין כמו שצריך. התוצאה: "תנובת הארץ", גם טעים, גם יפה
אחד מזיכרונות הילדות המתוקים (תרתי משמע) שלי היה הכנת חבילות השי לקראת ראש השנה מטעם המסגרייה של אבי: זה היה מתחיל בערך חודש תמים לפני החג: היינו "פושטים" על החנות של בני הזוג בידרמן במרכז זיו שבנווה שאנן, רוכשים כל מני "בונבוניירות", ובקבוקים של ברנדי משובח (סטוק 84 מן הסתם...) ואז מתחילים לארוז לפי מעמדו של הנמען: יש מי שזכה ליין מתוק פשוט, מי שזכה לברנדי, מי שעבורו הוסיפו עוד קונפיטורה למארז ומי שיצא פטור בבונבוניירה פשוטה... כמובן שכל העודפים נצרכו על ידי, מחלקם לא הצלחתי להיפטר עד עצם היום הזה. מאז בגרתי ואף חילקתי, בשנים מסוימות, מתנות לחג מטעם עצמי, אבל לצערי עלי לקבוע שמרבית חבילות השי נותרו כשהיו אי שם באמצע שנות השבעים: בקבוק, כמה שוקולדים והרבה פירוטכניקה צלופנית מסביב – יותר "משלוח מנות" שיאה לילדים מאשר שי לחג שינעם למבוגרים.
כאילו נארז במיוחד עבורך