למה אנחנו לא מבשלים בירה בעצמנו? כי כל מי שניסה לבשל בירה מעל הכיריים במטבח יודע שבמקרה הטוב זה מסובך ומעצבן. זהו, שעכשיו כבר לא...
לחזור הביתה מיום חם ולהוציא בקבוק בירה שאתם בישלתם מהמקרר - זה כיף. להגיע למנגל של יום העצמאות עם גיגית מלאה בקבוקי בירה שבושלו במיוחד לאירוע (ועוד אחרי שהשקעתם בתווית בצבעי כחול ולבן) זה לא פחות מרעיון אדיר. להכין מתנה לחתונה של חברים בדמות בקבוקי בירה בדיוק כמו שהם אוהבים, זה פשוט גאוני. אז למה אנחנו לא מבשלים בירה בעצמנו? התשובה, למי שכבר ניסה לבשל בירה מעל הכיריים במטבח (וכותב שורות אלו התנסה בחוויה הזו...) - כי זה פשוט מסובך ומעצבן. וגם מעצבן ומסובך.
לרוב תשתו בירה לא מסוננת ממשקעים, משום שהדרך להשגת בירה צלולה כמו הלאגר והפילזנר היא מסובכת... (צילומים: יח"צ)
