מעריב אונליין- חדשות, עדכונים וכתבות מעניינות מהארץ ומהעולם
  • מעריב
  • אוכל
הדפס
אוכל

גם בלי מופלטה: המתכונים המיוחדים לממתקי המימונה

רגע לפני חגיגות סוף חג הפסח הכינו פסקל פרץ־רובין ואביבית דדון שולחן על טהרת המתוקים הססגוניים של העדה המרוקאית, כדי להראות שלא הכל סביב מופלטה

פסקל פרץ-רובין 25/04/2019 17:02 1 דק' קריאה
תגיות:
  • ממתקים
  • /
  • מימונה
ממתקים מיוחדים למימונה ממתקים מיוחדים למימונה (צילום: פסקל פרץ-רובין)