את מרבה לשאול את מאזינייך אם הם אוכלים לחם קל או לחם רגיל. אני, שעוקבת אחרי התכנית שלך, כבר מקפידה לא לקנות את הלחמים שמכילים את מרכיבים עם האות E אבל רואה שאין הרבה הבדל במשקל 100 גרם של לחם קל ללחם רגיל. מדוע?

"כשאני מסתכלת על כמות הקלוריות ב-100 גרם של לחמים, יש תווך בו כל הלחמים נעים של 160-240 קלוריות. אני יכולה גם למצוא במאפייה הרבה פעמים לחם של אותה החברה, בין אם מלא או קל שהערך הקלורי שלהם זהה ל-100 גרם. מה שהופך את הלחם לקל הן הפרוסות שצריכות להיות יותר דקות ואווריריות במשקל של 25 גרם. יש לחמים שתקני בסופר ותרגישי שאין להם כמעט משקל כי הם מלאים באוויר ויש לחמים שאם תפרסי אותם לחתיכות תגלי שכל חתיכה היא גדולה ומגיעה אפילו ל-60 גרם. מאוד חשוב שאת מקפידה לקנות לחמים שברשימת המרכיבים שלהם לא מופיעים רכיבים עם האות E ואני ממליצה לך גם לשקול את הפרוסה ולגלות אם היא מתאימה לך לתפריט או לא. אם את אוכלת רק שתי פרוסות ביום, תבחרי איזה לחם הכי טעים לך והכי חשוב שלא יכלול מרכיבים עם האות E. ותהני זה הכי חשוב. אני מקפידה לשאול את האנשים אם הם צורכים לחם קל או רגיל כי רבים האנשים שאוכלים כעשר פרוסות לחם ביום, לחם בבוקר, בצהריים, בין הארוחות ובערב ולכן זה משמעותי להם לעבור ללחם קל. ברגע שאוכלים כארבע פרוסות ביום, זה לא כזה נורא".