קראמבל עגבניות שרי וקשקבל

החומרים:
לבצק:
2 כוסות (280 גרם) קמח לבן
200 גרם חמאת "תנובה", חתוכה לקוביות
½ כפית מלח
100 גרם גבינת קשקבל/פרמזן "תנובה", מגוררת דק
לעגבניות:
1 ק"ג עגבניות שרי חצויות
3 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
1 כפית סוכר לבן
מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 

בקערה גדולה מערבבים את עגבניות השרי, שמן הזית, החומץ, הסוכר, הפלפל והמלח. 

מעבירים את העגבניות לתבנית ואופים כ־10 דקות.

בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את הקמח, החמאה והמלח עד לקבלת פירורים. 

מוסיפים את הגבינה ומערבבים לאיחוד התערובת. מפזרים את הפירורים על העגבניות ומחזירים לתנור ל־45־55 דקות, עד שהפירורים מזהיבים לחלוטין.