חומרים:
(16־20 קרפים)
לבלילת הקרפים
210 גרם (כוס וחצי) קמח תופח
40 גרם (3 כפות) סוכר
רבע כפית מלח
3 ביצים
560 מ"ל (2 ורבע כוסות) חלב (לא פחות מ־3% שומן)
25 גרם חמאה מומסת
חצי כפית תמצית וניל איכותית
ספריי שמן או חמאה מומסת לטיגון

למוס גבינה
500 מ"ל (2 מיכלים) שמנת מתוקה להקצפה
½ כוס (100 גרם) סוכר
80 גרם (חבילה) אינסטנט פודינג וניל
2 מיכלי גבינה לבנה

לגנאש שוקולד לבן
100 מ"ל שמנת מתוקה לקצפת 32%־38% שומן
200 גרם שוקולד לבן איכותי

אופן ההכנה:

הקרפים
1. מנפים לקערה את הקמח ומוסיפים סוכר ומלח, מערבבים היטב.מוסיפים פנימה את הביצים וכוס מהחלב, טורפים היטב עד לתערובת חלקה. מוסיפים פנימה את החמאה המומסת ושאר החלב וטורפים לתערובת חלקה.
2. מחממים מחבת (קוטר 18 או 20) ומרססים בספריי שמן או מברישים (במברשת סיליקון) בחמאה מומסת. יוצקים כמות של רבע כוס מבלילת הקרפים למחבת ומסובבים את המחבת כדי שהבלילה תתפשט על פני המחבת לעיגול מושלם. כשהקרפ מזהיב יפה הופכים עד להזהבה מהצד השני ומסירים מהאש. חוזרים על הפעולה עד לסיום הבלילה. את הקרפים המוכנים מניחים על גבי ניירות אפייה, לא זה על זה אחרת הם יידבקו. מצננים לטמפרטורת החדר עד ההרכבה.

מוס גבינה
1. מקציפים בקערה את השמנת המתוקה, הסוכר והפודינג ומקציפים לקצפת יציבה. מקפלים פנימה את הגבינה הלבנה.

גנאש שוקולד לבן
1. קוצצים דק את השוקולד הלבן. מביאים את השמנת לסף רתיחה בסיר קטן. מסירים מהאש, מכניסים פנימה את השוקולד הלבן הקצוץ ומערבבים היטב עד לקרם חלק.

העוגה
1. על גבי צלחת הגשה מניחים קרפ ומעליו כף של מוס או שתיים עד לשוליים בשכבה אחידה (אחרת העוגה לא תהיה ישרה). מניחים מעל קרפ נוסף בדיוק באותו מיקום, ועליו גם מורחים קרם. חוזרים על הפעולה עם כל הקרפים והקרם. מסיימים עם קרפ ללא קרם, ומצפים בגנאש, כאשר נותנים לו לזלוג מטה על שולי העוגה מכל הכיוונים.
2. מעטרים את העוגה בפירות ובפרחים (אם רוצים) ומפדרים באבקת סוכר.
3. נותנים לעוגה להתייצב, לפני הפריסה. מומלץ לפחות ארבע שעות במקרר, אפשר גם לילה.

המתכון באדיבות תום פרנץ, שף הבית של קונסטרוקטה