עוגת ״קסטה״ ופירות יער

החומרים:
24 ביסקוויטים (או יותר, לפי התבנית)
מכל שמנת להקצפה 38%
"השף הלבן", קרה מאוד
½ כוס סוכר
2 כפיות אינסטנט פודינג וניל
2 קופסאות (500 גרם)
גבינה לבנה 9% או 5% תנובה
100 גרם פירות יער מופשרים "סנפרוסט"

אופן ההכנה:
מרפדים תבנית בגודל 22x22 ס״מ בנייר אפייה. מניחים ביסקוויטים על כל תחתית התבנית (זכרו את הכיוון שבו סידרתם את הביסקוויטים!).
בקערה גדולה שמים את השמנת המתוקה ואת הסוכר ומקציפים לקרם יציב. מוסיפים את האינסטנט פודינג וקופסת גבינה לבנה ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול. מוסיפים גם את הקופסה השנייה ומקפלים בעדינות.

מעבירים מחצית מהתערובת לתבנית ומורחים בשכבה אחידה. מוסיפים לתערובת שנשארה את פירות היער ומערבבים. מעבירים את הגבינה ופירות היער לתבנית ומורחים בעדינות על השכבה הלבנה, לשכבה אחידה. מסדרים ביסקוויטים על הגבינה לפי הסדר שבו סידרתם בהתחלה. מעבירים את התבנית למקפיא לחמש שעות או ללילה שלם. מחלצים את העוגה מהתבנית ובעזרת סכין גדולה וחדה חותכים ל״קסטות״. שומרים בקופסה אטומה במקפיא. מומלץ להוציא מהמקפיא כחמש דקות לפני ההגשה.