החומרים:
½ שקית (400 גרם) לקט לקוסקוס של סנפרוסט
1 כף שמן
1 כף גדושה חוויג' למרק
1 כפית מלח
3 כוסות מים רותחים
1 שקית (450 גרם) קוביות עוף בתיבול עדין "מאמא עוף"
1 שקית (450 גרם) קוסקוס אינסטנט מלא, מוכן לפי ההוראות על האריזה

אופן ההכנה:
שמים את לקט הירקות בקערה מתאימה למיקרוגל, מוסיפים את השמן, החוויג', המלח והמים. מפעילים על עוצמה גבוהה כ־5 דקות. מערבבים, מוסיפים את קוביות העוף ומפעילים עוד 3־4 דקות.

להגשה מעבירים את הקוסקוס לצלחת הגשה, עורמים עליו את תבשיל הירקות והעוף ומגישים.