עוגיות סנדוויץ' שוקולד במילוי קרם ריבת חלב–קפה

החומרים:
½1 כוסות קורנפלור
½ כוס שקדים טחונים
½ כוס קמח תירס
2 כפות קקאו לא ממותק
100 גרם אבקת סוכר
½ כפית מלח
150 גרם חמאה "תנובה" בטמפרטורת החדר, חתוכה לקוביות
1 ביצה

אופן ההכנה:
שמים במעבד מזון את מרכיבי העוגיות ומעבדים לעיסה אחידה. מכסים ומצננים במקרר כשעה.

מחממים את התנור ל־180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. יוצרים מהעיסה כדורים קטנים בקוטר 3 ס"מ ומניחים בתבנית במרווח של 3 ס"מ זה מזה. לוחצים ומשטחים מעט כל כדור. אופים את העוגיות כ־8 דקות עד שהן נראות יבשות. מצננים לגמרי.

מערבבים ריבת חלב וקפה מומס. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על צדן התחתון של מחצית העוגיות (אפשר למרוח בסכין או בכפית במקום לזלף). מהדקים לכל עוגייה מרוחה עוגייה נוספת ליצירת סנדוויץ'. בוזקים אבקת סוכר ומגישים.