פומו בערכת פיצה להכנה בבית ועוד פינוקים
פומו משיקה במערך המשלוחים שלה, מכירה של חומרי גלם להכנה בבית כדי שתוכלו להנות מהפיצה הכי טריה וקריספית שיש לצד ראשונות מפנקות וקוקטיילים. לדוגמא : פסטות טריות, טורטליני, ניוקי, רטבים. טווח מחירי הפסטות הטריות 34-54 שקל לחצי קילו.  וערכה להכנת 2 פיצות עם הילדים הכוללת: 2 כדורי בצק, רוטב עגבניות, מוצרלה, פרמז'ן, אורגנו, צ'ילי ובזיליקום טרי 96 ₪ בנוסף, פומו מציעה מבחר עסקיות:  2 מנות ראשונות ובקבוק יין פינו גריג'ו ב 180 שקל /  2 מגשי פיצה + 2 בקבוקי בירה ב 170 שקל.
לצד כל זה ניתן להמשיך ולהזמין מגוון ממנות המסעדה. תפריט עסקיות גם במשלוחים תקף בימים א-ה בשעות 12:00-17:00
להזמנות:. 15% הנחה בהזמנת טייק אווי ו- 10% במשלוח. טלפון: 03-9225320

מסעדת פומו  (צילום: אפיק גבאי)
מסעדת פומו (צילום: אפיק גבאי)

חווית אבו גוש – עד הבית
עכשיו ניתן להשיג במארז מפנק את כל הטעמים והניחוחות של מיטב יצרני ומסעדות אבו גוש אליכם עד לבית: החומוס הטרי של אבו שוקרי מהמסעדה הלבנונית , עם סלט טחינה אסלית, סלט טבולה מרענן והלאבנה של אבו-גוש. עלי גפן, כרוב ופלפלים ממולאים של "מלכת הממולאים", מעמולים ובקלאווה פיסטוק של אבו-דאוד, בקבוק שמן זית מבית הבד של הנזירים ממנזר לטרון, טחינה מקומית וחלבה ביתית אליסמין של השף כאמל השלמון , הקפה הקלוי האיכותי של בית התבלין, מארז תבלינים וזיתים ירוקים ממטעי אבו גוש, וכמובן פיתות טריות מהכפר.מארז מוצרים טריים המוכנים ברובם בבוקר המשלוח, ארוז בצידנית איכותית, מגיע עד הבית. אפשרות למארזים טבעונים-צמחוניים או ללא גלוטן. 429-299 ₪. באתר חווית אבו גוש www.abughosh4u.co.il

מארז אבו גוש (צילום: אבי ולדמן)
מארז אבו גוש (צילום: אבי ולדמן)

THE BUN CLUB // עוד מיזם משלוחי אוכל של עשת והאחים קיצ'ס
המסעדן צביקי עשת והשף אליאב גולדברג חברו אל האחים שי ואייל קיצ'ס וחידשו את דה באן קלאב – הפעם מבוסס משלוחים וטייק אווי בלבד אשר מציג את הפרשנות האישית של האחים  למטבחי דרום מזרח אסיה.התפריט של דה באן קלאב יציע מבחר המאפשר, מארוחה משפחתית פונקציונלית ועד לסעודה מרובת מנות לא שגרתיות. בתפריט  חמש קטגוריות אשר שואבות השראות מדוכני רחוב וגם ממסעדות יוקרה בהן ביקרו האחים קיצ'ס במסעותיהם במזרח אסיה. מהתפריט: דג נא חריף על לבנה מסאלה, צנונית, מלפפון, כוסברה, שאלוט וצ'ילי מוחמצים, ויניגרט וייטנאמי חריף, פיש סוס ובאן צרוב (58 ₪) / חציל סיני על פחמים  ברוטב שאוסינג, שעועית שחורה, צ'ילי, בוטנים, כוסברה וחצי באן בגריל (44 ₪) / נאם טוק -  שייטל צלוי, למון גראס, שום, ליים, צ'ילי, בזיליקום תאילנדי ופיש סוס (62 ₪)  / סלט עשבים בורמזי- חסה אלון, מיזונה, עלי חרדל, נענע, גזר, ליים , נבטים, צ'ילי מוחמץ, שקדים וינגרט אצות מעושנות. (54 ₪)  / מרק  לאקסה- ציר דגים מרענן, חלב קוקוס בזיל תאילנדי, זוקיני, אטריות אורז,מחית צ'ילי חריפה דג/מולים ושרימפס (88 ₪)   / קארי ויטנאמי צהוב  עם שפע תבלינים מסין ווייטנאם, הל שחור עם טעם מעושן חלב קוקוס , בטטה שעועית ירוקה, ברוקולי וצ'ילי, פיש סוס, כוסברה ואורז יסמין  עם טופו/ פרגית (78 ₪)  ועוד משלוחים –  www.thebunclub.co.il   / טייקאווי - אורי צבי גרינברג 25, תל אביב טלפון- 072-392-9859

THE BUN CLUB של האחים 'קיציס (צילום: גל קלדרון)
THE BUN CLUB של האחים 'קיציס (צילום: גל קלדרון)

רוצים ויסקי נדיר? תנו מחיר!
המוזיאון מציע אוסף בקבוקים בלעדיים בשיטת מכרז פתוח. איך זה עובד? דפדפו בין בקבוקי הוויסקי בפוסט בפייסבוק. מצאתם בקבוק שמצא חן בעיניכם? השאירו הצעת מחיר בתגובות של אותו בקבוק. כשתיעצר המכירה הפומבית, הבקבוקים יימכרו למרבה במחיר, כלומר זה שהציע את המחיר הכי גבוה בתגובות.אוהבי הוויסקי יוכלו ליהנות מ 15 סוגי וויסקי מיוחדים ונדירים שנבחרו בקפידה מתוך האוסף הנדיר במוזיאון הוויסקי בר הראשון בישראל הכולל מעל 1000 סוגי וויסקי מלמעלה מ-13 מדינות שונות ברחבי העולם,החל ממדינות הוויסקי הקלאסיות כגון סקוטלנד ואירלנד וכלה בוויסקי מהונג קונג והודו. קיים בקבוק בודד מכל סוג | סיום המכירה הפומבית: 30.11.20, בשעה 23:59
לינק למכרז : https://www.facebook.com/984858871629880/posts/3389363667846043/

מוזיאון הוויסקי בשרונה, אלכוהול (צילום: אפיק גבאי)
מוזיאון הוויסקי בשרונה, אלכוהול (צילום: אפיק גבאי)


מה הטעם שלכם בגלידה? בואו לקבוע!
כחלק מהשקת טעמי החורף החדשים של רשת גלידריות הבוטיק הבינלאומית ANITA , חוברת הרשת לבית הספר הגבוה לקולינריה, בישולים , ויוצאת בפעילות מעורבות צרכנים הקוראת  לקהל הרחב להציע טעם חדש וייחודי לחורף.הטעם הנבחר יזכה במלגת לימודים על סך 27,000 ₪ לקורס קונדיטוריה מקצועי בבית ספר בישולים ובערכת כלים של ווסטהוף דרייצק בשווי 3,000 ₪
פרטים והצעות לטעמים.ארבעת הטעמים שיעלו לחצי הגמר  יוצגו בסניפי ANITA  בשילוב תמונה של יוצרי הטעמים למשך שבוע כל אחד , כאשר מתוך ארבעת הטעמים  הטעם הנמכר ביותר  התואם לחך הישראלי, יהיה הטעם המנצח !

אניטה - גלידת קראק פאי (צילום: my social)
אניטה - גלידת קראק פאי (צילום: my social)

קפה גן סיפור משיקה תפריט מרקים לחורף 2020
החל מהשבוע יציעו מסעדות קפה גן סיפור תפריט מרקים מפנקים שיתחלפו מדי יום. המרקים יותאמו לישיבה בפארקים בהן יושבות המסעדות ולאיסוף הביתה בין המרקים בתפריט החורפי החדש: מינסטרונה - מרק ירקות איטלקי בניחוח עגבניות, עם שעועית וטבעות פסטה. מוגש עם בריוש פסטו וגבינת עזים. / קרם תרד וזוקיני - מרק ירוק של תרד וזוקיני, עם שמנת פרמזן. מוגש עם פסטו נענע./ מרק וישיסואז - מרק כרישה ותפוח אדמה על ציר ירקות בשמנת ופרמזן. מוגש עם טוסטוני שמנת טרטופו. ועוד. החל מ-29 ₪
המרקים לצד תפריטי הפיקניק יוגשו בכל סניפי גן סיפור

מרקים בקפה סיפור (צילום: שירן כהן שי)
מרקים בקפה סיפור (צילום: שירן כהן שי)

בורגרס בר משנה תפריט ואת המבורגר הבית
רשת בורגרס בר הרשת המונה 35 סניפים משנה את המבורגר הבית המוכר ל- "המבוגר טלה הבית". לצד השינוי הרשת גם משדרגת בימים אלה את התפריט עם מספר מנות חדשות ותפריט הסלטים מעתה יהיה מורכב מ-3 בסיסים ויהיו לו שלושה שלבים להרכבה: בסיס של סלט (שוק / קיסר ואסייאתי), תוספת בשרית (חזה עוף/ שניצל/ סטייק /אסאדו) ובחירת תוספת מעל:ביצת עין/פורטובלו וכו'.
השינויים תקפים בכל סניפי הרשת

בורגרס בר (צילום: דן פרץ)
בורגרס בר (צילום: דן פרץ)

שיתוף פעולה טעים במסגרת חודש איטליה
במסגרת שבוע האוכל האיטלקי שיתקיים בסוף החודש,  נציבות הסחר האיטלקית חיברה בין בית הספר המוביל בעולם ללימודי המטבח האיטלקי ALMA שבאיטליה לבין בית הספר הישראלי ללימוד הבישול והקונדיטוריה,  בישולים כדי לייצר מס' מנות מייצגות לקהל הרחב. את המתכונים שצולמו בוידיאו ניתן יהיה לראות בשבוע האחרון של נובמבר באתר וברשתות החברתיות של ביה"ס בישולים וגם בעמוד הפייסבוק של נציבות הסחר האיטלקית.