ביסטרו מייזון קייזר פותחים גם לצהריים וגם לבראנצ'
תפריט הצהריים החדש יציע תפריט  ממנות הערב, לצד  חדשות, המלוות בתוספת לבחירה, ביניהן: המבורגר/ קלאב סלמון מעושן / סלט ניסואז. ארוחה עסקית תכלול במחיר המנה העיקרית גם את מה שהצרפתים מכנים בשם 'קפה גורמה' - צלחת קינוחים ובה 4-5 סוגים שונים של מאפים צרפתים
תפריט הבראנצ' יציע במהלך כל ימות השבוע ארוחות בוקר ו-ואריציות מוכרות על ביצים אורגניות כמו: קרוק קייזר| קרם כמהין, גרוייר וביצת עין /פטריות צלויות וביצה עלומה, קרם פורציקני כמהין ובריוש, ובסופי שבוע בימים שישי ושבת (החל מהשעה 12:00) יתווספו מנות ספיישל בראנצ' מושחתות ביניהן: תבשיל טלה בלחמניית פחם / סטייק אנד אגס ועוד
 רוטשילד 7  להזמנות  03-5040567 (מענה החל מהשעה 16:00 או  באתר 

בראנץ בקייזר (צילום: אפיק גבאי)
בראנץ בקייזר (צילום: אפיק גבאי)

בראנץ בקפה אסמבלאז' 
קפה אסמבלאז' הממוקם באח הפינות היותר חבויות של אלנבי מציע בראנץ של קיץ לצד דרינק צהריים כגון נגרוני ואפרול שפריץ קרירים שיקלו על החום הלוהט, וכמובן פחמימה כי מה החיים שווים בלי פחמימה טובה ליד הדרינק?
בתפריט: פוקאצ'ת עגבניות שרי כתומות צלויות, שמן זית וסלסת עגבנייה, רייט סלמון, בצל ירוק, גרידת לימון חמאה ולחם, מגש רוסט שייטל פרוס, ברוסקטות סביצ'ה דג טרי וחצילים מעושנים, מגש של גבינות , שרימפס אנד צ'יפס ועוד מנות לצד תפריט דרינקים קיציים במחירים אטרקטיביים
בראנץ כל שישי שבת בין 12:00-14:00 תפריט ערב מוצע החל מ 18:00
קפה אסמבלאז׳, אלנבי 48, תל אביב, 08:00- 24:00

בראנץ באסאמבלאג' (צילום: אפיק גבאי)
בראנץ באסאמבלאג' (צילום: אפיק גבאי)

קבוצת קפה גן סיפור משיקה תפריט בוקר חדש בכל מסעדות הקבוצה ברחבי הארץ
בין המנות החדשות: ביצים עלומות על לחם תירס ופרמז'ן , חמאת טריאקי, שום ופטריות יער / עיג'ה של סבתא דינה – לביבות עיג'ה טבעוניות על טורטיה פריכה, טחינה ירוקה, צ'ילי וסלט עם אגוזי מלך / סלט ביצים על בריוש קלוי /כנאפה חמה במילוי גבינות – מוגש עם דבש וגבינת קאימק טורקית.
לכבוד הקיץ יוגשו לצד המנות החדשות משקאות קפואים כמו אייס בריאות ירוק, אייס אסאי, שייק טרופי, שייק טחינה ועוד
https://www.gansipur.co.il/ קפה גן סיפור - חולון, הוד השרון, קרית אונו, הרצליה, ראשון-לציון, אשדוד (כשר) וירושלים (כשר)

בוקר בגן סיפור (צילום: לינה מיארה)
בוקר בגן סיפור (צילום: לינה מיארה)

תפריט בראנץ' חדש בגוטל'ה
בגוטל'ה, המסעדה הפסטורלית באבן יהודה, משיקים תפריט בוקר מושקע המשלב את הבייקרי והמסעדה.
מה בתפריט: פטריות פורטובלו ממולאות בקרם שמנת תרד, פרמזן וחלמון ביצה ומוקרמות בגבינות גאודה ופרמז'ן 69 ₪ ; בוקר בנדיקט ; בוקר טבעוני - חביתת קטניות ומטבלים של טחינה, אנטיפסטי, קוקטייל זיתים, סקורדליה, סלסת עגבניות וריבה מוגש עם סלסלת לחמים 69 ₪ ; גרבלקס סלמון עם קרם פרש ופירה אגסים וזעפרן 48 ₪ ; טרטר סלמון ברוטב חרדל יפני 48 ₪ ; סקורדליה  ; דולמה - עלי גפן ביתיים במילוי אורז מוגשים על ציזיקי ועוד
המייסדים 54 אבן יהודה | 077-432-0697

בראנץ בגוטלה (צילום: נועה קסטל)
בראנץ בגוטלה (צילום: נועה קסטל)

סיטרה משיקה תפריט קיץ חדש שכולו חגיגת דגים ופירות ים
המוסד הקולינרי סיטרה, המשקיף אל הים התיכון, משיק תפריט קיץ חדש ורענן של שף אורן מורד. התפריט כולל מנות חדשות לצד תפריט יינות מחודש ומסקרן של יינות רמת הגולן.
בין המנות החדשות בתפריט:  טרטרטונה אדומה; סשימי סלמון-; סביצ'ה יווני- בבגנוש חצילים, עגבניות, בצל ירוק, פלפל חריף, ציזיקי וקרקר זעתר ; שווארמה דג ים בפרנה; קלאמרי -חציל קלוי, משאוושה טחינה וגרגירי חומוס, ביצה חצי קשה וסלט עשבי תבלין ;פפרדלה פירות ים; פיש & צ'יפס סיטרה; מחבת פירות ים-; חלת בשר- חלה מהתנור ממולאת תבשיל בקר 6 שעות, איולי פלפל חריף, ביצה עלומה/ביצת עין, צ'יפס, סלט עגבניות מרוקאי 
רוזנבלום הרצל 8, בנייני סי אנד סאן, תל אביב 03-6996633

מחבת פירות ים בסיטארה (צילום: אנטולי מיכאלו)
מחבת פירות ים בסיטארה (צילום: אנטולי מיכאלו)

בראנץ' שישי יווני בדוניס
ימי שישי בדוניס, מתחילים בבוקר, החל מהשעה 10.00 עם פרנה מהטאבון ומזטים כמו: איקרה בלקנית; צלחת חריפים; צ'זיקי ; טחינה ; שום קונפי  22-26 ₪ וממשיכים עם : סנדוויץ' דייגים  /עראיס דגים  / שווארמה לוקוס - על טורטייה עם בצל מקורמל  /ברבוניות מטוגנות  / פופקורן דוניס - ועוד מנות. לצד האוכל מוגש תפריט צ'ייסרים של אניסים ולאורך כל החגיגה מנעים נגן הבוזוקי עם מוזיקה יוונית שמחה במיוחד, עד לקבלת שבת בלתי נשכחת.
מתחם SIV, הסיבים 49 פתח תקווה - הערבה 1 גבעת שמואל  03-5708888 |

שווארמה לוקוס של דוניס (צילום: גיל אבירם)
שווארמה לוקוס של דוניס (צילום: גיל אבירם)

השף יוסי שיטרית בארוחה ים תיכונית בטרסה של מלון היוקרה הירושלמי "מצודת דוד"
מלון היוקרה הירושלמי מצודת דוד פתח מחדש את דלתותיו לקהל בקונספט חדש ומשפחתי, אשר כולל חידושים רבים ותכנים ובניהם חבילות תרבות הכוללות שפים ואומנים אורחים.
בסופ"ש של ה 1-3/7 יתקיים סופ"ש קולינרי אשר במסגרתו יתארח במלון השף יוסי שיטרית ואומנים נוספים. לטובת הירושלמים ופודיז נפתחה הארוחה של השף יוסי שיטרית גם לקהל הרחב. מחיר 325 ₪ לסועד.
בתפריט: לחמים לצד מתבלים, סלט עגבניות שרופות, זיתי קלמטה, בצל ירוק, צנוברים וקצף טחינה /טונה אדומה, בשר חצילים, קרם חציל שרוף ווינגרט סלרי / קולורבי אפוי, טחינה מאגוזי מקדמיה, ציר עוף חוםורכז חרובים/ קציצות דגים בתבשיל של תרד תורכי, שקדים ירוקים ולימון / מנגולד ממולא בשר עגל, בורגול ושזיפים עם ציר של בקר / קצף שוקולד חםעם שטרויזל צנוברים מלוחים ועוד מנות
מלון מצודת דוד, רחוב המלך דוד 7, ירושלים. טלפון 02-6212121

השף יוסי שיטרית (צילום: יחצ)
השף יוסי שיטרית (צילום: יחצ)

חדש: חנות פיקניקים מבית קבוצת מסעדות בנדיקט המגישה פיקניקים על גלגלים ברחבי גני יהושוע
בעיתוי מושלם לפתיחת הקיץ משיקה קבוצת בנדיקט חנות פיקניק ראשונה מסוגה במבנה ה"איגלו" האיקוני הסמוך לאגם הגדול בגני יהושע ומגישה ארוחות פיקניק מוכנות, מאפים ומאכלי "בוקר כל היום" להזמנה במקום וגם במשלוחים ממונעים לרחבי אזור הפארק.בעזרת אפליקציית משלוחים שפיתחה חברת Tabit במיוחד , ניתן לשבת בכל מקום בפארק ולקבל את הפיקניק במשלוח מהיר, או להגיע לחנות ולהזמין פיקניק מובנה או לבחור מהתפריט. בתפריט ניתן למצוא שלל אפשרויות - מפיקניק קלאסי, דרך פיקניק עונתי  עם אבטיח ותה קר ועד פיקניק רומנטי עם בקבוק קאווה במיקום לדייט המושלם. כמו כן מוגשים מוצרי בייקרי טריים מהמאפייה של בנדיקט, פנקייקים, שייק בריאות, מיצים, קפה ועוד. במקום יוצעו גם סלסלות קש להשכרה אריזות רב פעמיות לשימוש חוזר, וגם מארזים חד פעמיים.
גני יהושוע, ליד האגם הגדול ( כדור פורח)

בנדיקט בפארק (צילום: שרית גופן)
בנדיקט בפארק (צילום: שרית גופן)