מאפינס בוקר טבעוניים: פירות יער ושיבולת שועל

המצרכים:

  • 1 מכל מעדן סויה BIO בטעם טבעי "תנובה"
  • ¼ כוס מים
  • 1 כף חומץ
  • ¼ כוס שמן
  • 1 כף טחינה גולמית
  • ¼ כוס סוכר
  • קורט מלח
  • ¾ כוס קמח כוסמין מלא
  • ½ כפית סודה לשתייה
  • ½ כפית אבקת אפייה
  • ¼ כוס שיבולת שועל מהירת הכנה
  • ¼ כוס פירות יער קפואים מופשרים
  • להגשה: אבקת סוכר


    אופן ההכנה:
    מחממים את התנור ל־180 מעלות. טורפים בקערה את מעדן הסויה, המים, החומץ, השמן, הטחינה והסוכר לבלילה אחידה.
    מערבבים בקערה נפרדת את המלח, הקמח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה ושיבולת השועל. מאחדים את תכולת שתי הקערות ויוצקים לתבניות מאפינס משומנות. מניחים על כל מאפין כפית פירות יער.

    אופים כ־25 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז המאפין יוצא יבש. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.