בלונדיז שוקולד לבן ופירות יער

המרכיבים (ל–16 ריבועים):

  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 100 גרם חמאה "תנובה"
  • 1 כוס קמח לבן או כוסמין
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • ½ כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • קורט מלח

לפיזור מלמעלה:

  • ¼ כוס שוקולד צ'יפס לבן
  • ⅓ כוס תערובת פירות יער "סנפרוסט"

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל־180 מעלות בתוכנית טורבו.
  • בקערה מתאימה למיקרוגל ממיסים את השוקולד עם החמאה עד להמסה מלאה.
  • בקערה גדולה מערבבים את יתר מרכיבי הבלונדיז עם תערובת החמאה והשוקולד עד לאיחוד.
  • מעבירים את תערובת הבלונדיז לתבנית ומפזרים מלמעלה שוקולד צ'יפס ופירות יער קפואים.
  • אופים כ־25־30 דקות, מוציאים מהתנור וחותכים לריבועים לאחר צינון מוחלט.