לכבוד חג השבועות רשת חצי חינם והשף חיים כהן מציגים מתכון מרענן לשולחן החג האהוב ביותר של השנה אשר מתקרב אלינו בצעדי ענק. איתו, מגיעים גם הרעיונות למנות חג חגיגיות וטעימות במיוחד. לכבוד זה, קבלו מתכון למרק קר מיוחד.

אורית שלום-בג, סמנכ״לית שיווק וסחר ברשת חצי חינם מסרה: "לקראת חג שבועות אני מזמינה את כולם להגיע לסניפי חצי חינם וליהנות ממגוון רחב מאוד של מבצעים חסרי תקדים בכל המחלקת. במעדניית הגבינות, בקצביה, במחלקת הדגים הטריים, במאפייה ועוד".

"הוזלנו את סל הקניות לשבועות בצורה משמעותית עם מבצעים מטורפים כגון: גבינה צפתית ובולגרית של תנובה או צוריאל רק ב-1.90 שקל ל-100 גרם, גבינת גאודה של יורו מחלבות אירופה, צהובה של נעם טרה, גבינת שמנת גד רק ב-2.90 שקל ל-100 גרם. גם בקצביה אפשר ליהנות מסטייק אנטריקוט טרי ואיכותי רק ב-99 שקל לק״ג במקום ב-149 ש״ח לק״ג. בקיצור, חגיגה גדולה של מבצעים. אני מאחלת חג שמח לכול בית ישראל״, הוסיפה.

מעדניית גבינות ברשת חצי חינם (צילום: יחצ)
מעדניית גבינות ברשת חצי חינם (צילום: יחצ)

 
מרק קר של קיץ
המצרכים (ל-4 מנות):
1 ליטר יוגורט שאתם אוהבים (לא מתוק)
1/2 כוס שמיר, קצוץ
1/2 כוס נענע טריה קצוצה
כף נענע יבשה
3 שיני שום, כתוש
1/2 לימון, סחוט למיץ
1 כוס ענבים ירוקים, חצויים לחצי
½ כוס פירורי גבינת פטה
מעט מלח
שמן זית
חופן קרח

אופן ההכנה:
1. יוצקים את היוגורט לקערה, מוסיפים את השמיר, הנענע (על שני סוגיה) והשום ומערבבים.
2. מוסיפים מלח ולימון ומערבבים שוב.
3. טועמים ומתקנים תיבול.
4. מוסיפים את הענבים, מערבבים.
5. מכניסים את הקערה למקרר לשעה. מחלקים לקערות הגשה ומוסיפים 3-2 קוביות קרח (הקרח ימשיך לקרר את המרק ואפילו ידלל אותו מעט, אז אל תוותרו עליו) ומפזרים מעל את הגבינה.
6. מזלפים למעלה כמה טיפות של שמן זית, ומגישים.