עוגת גבינה אלטרנטיבית

המרכיבים

(ל–6–4 מנות בקעריות הגשה אישיות):

  • 2 מכלים (500 מ"ל) קצפת צמחית "השף הלבן"
  • ½ כוס (100 גרם) אבקת סוכר
  • 1 כף קליפת לימון מגוררת
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 גביעים (500 גרם) ממרח סויה "תנובה ALTERNATIVE" בטעם טבעי
  • 300 גרם (כ-2 כוסות) ביסקוויטים בטעם וניל, מפוררים גס

לתוספת:
3–2 כוסות פירות טריים שאוהבים (למשל: אוכמניות, אגסים, קיווי או תותים) חתוכים לגודל נוח לאכילה

אופן ההכנה:

  • שמים את השמנת הצמחית, אבקת הסוכר, קליפת הלימון ותמצית הווניל בקערת מערבל עם וו הקצפה ומקציפים כ־2 דקות לקצפת רכה.
  • מוסיפים את ממרח הסויה ומקציפים 5 דקות נוספות עד לקבלת קרם יציב.
  • מניחים על משטח העבודה 6־4 כלי הגשה אישיים (קערית או כוס).
  • שמים בכל כלי פירורי ביסקוויטים, קרם ופירות בצורה חופשית ומגישים.
  • אפשר להכין את מרכיבי הקינוח מראש ולהרכיב לפני ההגשה.