עבדנו קשה כל כך כל השבוע ומגיע לנו להתפנק, להשמין ולא להפעיל את המצפון. אז הנה כמה אופציות כייפיות שכוללות ברובן אלכוהול והרבה מושחתות שיעבירו לכם את סוף השבוע ברוגע ובשנ״צ איכותי מתחת למזגן.



בראנץ' מושחת בלולו בר יין בנווה צדק
לולו – בר היין בשבזי, פותח את סוף השבוע במתכונת המחודשת, בבראנץ' לא מתנצל ומושחת במיוחד עם מגוון מנות אירופאיות ומטבח מקומי מידי השף אסף בלינדר, ועם שלל של כוסות יין מכל העולם וקוקטיילים של בוקר.



מה אוכלים: פנקייקים שמנמנים עם בייקון צלוי ורוטב של טופי שאלוטס / בליני עם סלמון ביתי וקרם פרש / שקשוקה עם גבינת גרוייר או נקניקיית צ׳דר / ארוחת בוקר אנגלית עם שעועית, נקניקיות, בייקון וביצה / סטייק אנד אגז / פרנץ טוסט על לחם תבלינים ביתי / ביצי בנדיקט / פלטה של גבינות, דגים מעושנים או נקניקים / פרצעל ממולא בהרינג או בייקון ועוד שלל של מנות מושחתות לצד קוקטיילים של בוקר.



שבזי 55, תל אביב // שישיבת עד 15:00


בראנץ' יפני באוקינאווה


הסושי-בר היפני מציע בראנץ' מושחת במיוחד.



מה אוכלים: מנות איזקאיה - טעימות יפניות קטנות, למרכז השולחן, כשהן נכללות במחיר הארוחה שתתומחר בשני טווחי מחיר – 79 או 89 ש"ח למנה כולל הראשונות. בין העיקריות : אוקונומיאקי - חביתית יפנית מתובלת עם כרוב יפני, חזה אווז מעושן ורוטב אוקונומיאקי / פרגית קריספית בלחמניית באן עם רוטב קארי / אוקינאווה יאם האש- עוגת בטטה ותפוחי אדמה פריכה עם שיפוד אווז, בצל ירוק, ביצה מקושקשת ואיקורה / באן בנדיקט עם רוטב הולנדייז שיטאקה, תרד חלוט וביצה עלומה/ נתחי סינטה בסויה לצד ביצת עין ותפוחי אדמה קריספיים ועוד...




שחיתות נוסח יפן. צילום: אמיר מנחם
שחיתות נוסח יפן. צילום: אמיר מנחם





לבונטין 11, מתחם גן החשמל, תל אביב. טל: 03-5101099 // שישבת- 10:00-:1500


בראנץ' תוניסאי באל נור


רוברט קלוגר מביא את אל נור לחוויית שישי שבת עם בראנץ' צבעוני ועשיר שמשתנה כל סוף שבוע, כך שאנחנו לא יודעים ממה להתחיל לספר לכם מה תקבלו כשתגיעו, אבל כן נוכל לספר שתמיד יש את פתיחת השולחן המדהימה של אל נור הכוללת סלטים, דגיגים, בריק ממולא.



מה אוכלים: מנות כגון אוייסטרים, בריוש עם בייקון, ביצה רכה וקלאמרי, בורקס סרטנים, בוראטה ועגבניה צלויה, דגים בשלל אופציות ועוד מנות ממוחו המופלא של רוברט המוכשר.




קפה אלנור. צילום: חיים יוסף
קפה אלנור. צילום: חיים יוסף



קפה אלנור. צילום: חיים יוסף



בראנץ' ספרדי בסרווסריה


בניצוחו של שף גיל יהודה, מציעה הסרווסריה תפריט מנות המאפשר לסועדים להרכיב ארוחה עם המיטב של המטבח הספרדי.



מה אוכלים: הארוחה נפתחת עם שלל מנות פינצ'וס קטנות : חמון ותאנה צרובה / שרימפס קריסטל צ'אטני משמש / קרודו ים מתחלף / שיפודון ים וירקות / תרד וגבינת טולום. ולא לשכוח את מנות הטאפאס - סלט דג קייצי / ברוקומיני וגבינת מנצ'גו / דג ים קצוץ / תמנון, יוגורט ותפוח אדמה ועוד, וגם מגוון סוגי הג׳ין העצום שיש במקום והקוקטיילים המדהימים שיקררו לכם את הקיץ הדביק הזה.




מקטן עד גדול. צילום: חיים יוסף
מקטן עד גדול. צילום: חיים יוסף



בן יהודה 48, תל אביב. טל: 03-6477751 // שישי - 16:00-12:00



בראנץ' בפר דרייר
בר היין הצרפתי מגיש במהלך סוף השבוע תפריט בראנצ'ים המציע מגוון מנות לבחירה מהמטבח או מהמעדנייה הצמודה.



מה אוכלים: בריוש תרד בשמל , ביצה וגאודה עם אורוגולה / פרנץ טוסט מלחם בריוש עם פירות טריים / פיצה פלורנטין- תרד, ביצה, בשמל / סלט שוק / פלטת גבינות מהמעדנייה עם לחם, חמאה וריבת בצל / פורטובלו בורגר, אבוקדו ירקות וצ'יפס. מוגש בלחמנייה.



בת עמי 7, תל אביב // שישבת- 18:00-09:00



בראנץ' במאפיית לחמים


מה אוכלים: מגוון משתנה של סלטי מעדנייה סלט חצילים, סלט פלפלים חריפים, ציזיקי, זיתים מתובלים, דגים מעושנים ומלוחים, גבינות , סלסלת מאפים ולחמים, מקלות גבינה, פלוט צימוקים, קרואסון קינוח מתוק ואישי לכל אחד


במחיר של 81 שקל.



חשמונאים 103 תל-אביב // שישי עד 13:00



הבראנץ' בקלארו 


מנת הדגל של קלארו שמה דגש על חומרי גלם עונתיים מתוצרת מקומית בלבד.



מה אוכלים: סלט ירקות שוק היישר מהחוות עם גזרים צבעוניים, סלסלת מאפים הנאפית במקום עם בריושים נימוחים, מאפים מתוקים עם נטיפי שוקולד לבן, לחמים מלאים ועוד, ביצים, פרוסות של פורל מנחל דן, כבוש במקום, וגבינת עיזים עטופה בעלי גפן.



חומרי גלם מקומיים ועונתיים. צילום: איליה מלינקוב
חומרי גלם מקומיים ועונתיים. צילום: איליה מלינקוב



רחוב הארבעה 23, פינת דוד אלעזר, תל אביב. טל: 03-6017777 // שישי שבת- 13:00-10:00



מסעדת גרקו


במסעדת גרקו היוונית מגישים ארוחה יוונית אותנטית המביאה את האושר הצבעוני והבלקני של המטבח היווני, הארוחה תוגש בבקרים של סופי השבוע.



מה אוכלים: צלוחיות עמוסות כל טוב בממרחים, גבינות ודגים, מאפים לוהטים ממולאים גבינות ותרד, סלטים רעננים, תפריט מתוקים ואף קנקני קוקטיילים על בסיס אוזו יווני. התפריט נבנה במספר מקטעים המאפשרים לסועד להחליט כיצד לפתוח שולחן יווני אמיתי, כמיטב המסורת.




ארוחת בוקר בגרקו. צילום: אנטולי מיכאלו
ארוחת בוקר בגרקו. צילום: אנטולי מיכאלו



אורי צבי גרינברג 25. תל אביב. טל: 03-7411022 // שישבת- 12:30-10:00




בראנץ' איטלקי בבליני


כל המנות בבראנץ' מלוות כחלק מהמחיר בפוקאצ'ות, מתבלים של ריבת עגבניות שרי, פסטו זיתים, קרם פרש, פסטו פלפלים, סלט ומים מוגזים של פררלה.



מה אוכלים:
ביצים אפויות בעגבניות, מוצרלה רכה ובזיליקום / פיצה ארטישוק וביצה רכה/שקשוקה תירס טרי / סלט פאנצנלה / פריטטה פטריות צלויות ואורוגולה / נקניקיה סיצילאנית קצוצה עם פלפלים צלויים ועוד...



ארוחת בוקר איטלקית. צילום: אנטולי מיכאלו
ארוחת בוקר איטלקית. צילום: אנטולי מיכאלו




בליני יחיאלי 6, מרכז סוזן דלל, נווה צדק, תל אביב // שישישבת- 14:00-09:00




בראנץ' פועלים של חומוס ושליש


'חומוס ושליש' הוא סניף חומוס בר חדש שנפתח לאחרונה בעתלית עם בראנץ' שישי מגוון וטעים במיוחד שכולל 6 סוגי מאזטים



מה אוכלים:
טחינה, טחינה סלק, פלפלים קלויים, טאבולה, חציל בטחינה וחומוס כרובית, אפשר להמשיך עם שקשוקה או החמשוקה ואפשר להרחיב גם עם מנת החציל הקלוי או סלט בריאות . עוד בתפריט: סלט בורגול //מנת חומוס ושליש – צלחת חומוס נקי ו 1/3 כוס בירה אלכסנדר צוננת מהחבית// חומוס מסבחה // חומוס טריפל ועוד.





חומוס ושליש, קניון דרך הים, עתלית – כשר למהדרין // יום שישי 09:30 – 15:00



בראנץ' מפנק במלון אנדיב


מסעדת אנדיב, הנמצאת במלון ווסט בוטיק באשדוד, מציעה ארוחת בראנץ' חלבית במזנון עשיר ומגוון. מ-89 שקל לאדם.



מה אוכלים: מבחר סלטים, גבינות בוטיק, מיצים טבעיים, מבחר דגים כבושים , פינות בריאות, מבחר לחמים, חביתות שונות, פשטידות, טאפסים , קפה איכותי ועוד... בנוסף , תוגש לסועדים שמפניה מובחרת.




בראנץ' בליווי בוזוקי
בראנץ' בליווי בוזוקי





לפרטים והזמנות, 073-2866806 // בימי שישי - 11:30 ל-14:00, קבלת שבת במסעדה נערכת לצלילי מוזיקה יוונית.