מסעדת העילית הכשרה "דקא" מציינת 10 שנים לפעילותה ומשיקה תפריט חגיגי של מנות ייחודיות עם בירת חיטה בלגית "הוגרדן". החל מחודש פברואר למשך חודש ימים תשלמו 249 ש"ח ליחיד בארוחה זוגית. "דקא", שהביאה את בשורת האוכל העילי לקהל שומר הכשרות כבר לפני עשור, חוגגת יום הולדת ולרגל האירוע יצרה תפריט ייחודי, שיוצע לסועדים החל מתחילת פברואר למשך חודש שלם. התפריט המיוחד בנוי על טהרת הדגים ובירת החיטה הבלגית הוגרדן. הארוחה תכלול: מנת פתיחה, מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח לבחירה וכן חצי ליטר בירת הוגרדן.  

התפריט החגיגי מציע מספר מנות חדשות שהורכבו על ידי רועי כהן, בהן שילב בירת הוגרדן המיוצרת משעורה וחיטה מלאה ומתובלת בקליפות תפוז קורסאו מיובשות, כשות וזרעי כוסברה, המעניקים לה את טעמה הפירותי המיוחד ואת חמיצותה העדינה. 
בתפריט תוכלו למצוא מרק בויאבז- מרק עשיר בניחוח פרנו וכוסברה, חטיפי FISH& VEGETABLES בטמפורת הוגרדן לצד איולי לימוני, כשבמנות הראשונות תוכלו לבחור בין סשימי טונה אדומה חצילים, טאסוס, עגבניות שרי, צנונית ומלפפון לקרפצ'יו מוסר ים בזיגוג ויניגרט הוגרדן, זרעי עגבנייה ואיולי זרעי כוסברה או ניוקי שקדים וצנוברים בעבודת יד רוטב גבינות, בצל שאלוטף מרווה ודבש טהור וניוקי קפרזה ניוקי בזיליקום, עגבניות שרי צבעוניות, קרעי מוצרלה פרסקה, חמאה ויין לבן.

פילה לברק צלוי על שומר. צילום: אנטולי מיכאל
פילה לברק צלוי על שומר. צילום: אנטולי מיכאל
בעיקריות ישנה בחירה בין פילה טונה אדומה צלויה בליווי גראטן, סלק ותפוחי אדמה מוקרמים בתערובת גבינות עשירה (בתוספת 35 ₪), מוסר ים בגריל על קרם ארטישוק ירושלמי, פילה לברק בגריל ירקות מזוגגים באריסה, טחינה שחורה וויניגרט צ'יפוטלה, פילה לברק צרוב בחמאת הוגרדן, לצד שומר צלוי ועלי כוסברה טריים.
ניוקי קפרזה. צילום: אנטולי מיכאל
ניוקי קפרזה. צילום: אנטולי מיכאל
אם יישאר לכם מקום, תוכלו להגיע לקינוחים ולבחור בין קרם ברולה- קרם וניל אפוי מכוסה בשכבה דקיקה של סוכר מקורמל, שטורייזל שקדים ופירות העונה או מלבי מעוטר שערות קדאיף מזוגגות בהוגרדן מצומצם.