חדשות מתפרצות

העיצומים במערכת הבריאות יימשכו גם מחר, לא תתקיים קבלת קהל

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
חדשות מתפרצות
חדשות מתפרצות | צילום: AdobeStock
 העיצומים במשרד הבריאות יימשכו גם מחר. הסיבה להשבתה החלקית היא אי כיבוד התחייבויות והסכמים מצד המדינה ולניסיון להקים רשות לפיקוח על בתי החולים באופן חד צדדי, עפ"י העובדים. כמו כן, עובדי המשרד מוחים על אי סבסוד ארוחות הצהריים, כמו לכלל עובדי המדינה.

במסגרת העיצומים העובדים יגיעו למקום עבודתם אך לא יקיימו חלק מהפעילות השוטפת. מחר לא תהיה קבלת קהל, לא יהיה מענה טלפוני, לא יבוצעו בדיקות במעברי הגבול, לא ייכנסו ולא ייצאו סחורות בנמלי הים והאוויר, שירות המזון לא ייתן מענה ולא יצא לבדיקות בכל רחבי הארץ, מחלקת הווטרינריה לא תבדוק כניסה והוצאת בקר, דגים ועופות, ומחלקת בריאות הסביבה לא תצא לבדיקות והנפקת רישיונות.
 
למרות העיצומים לא ייפגע השירות שניתן לציבור הנכים בכל יחידות המשרד, לרבות לשכות הבריאות. מערך שירות החיסונים והמכון הרפואי לבטיחות בדרכים יפעלו כרגיל. לא יופסק השירות שנוגע להנפקת תעודות פטירה ולטיפול בכלבת.
מבזקים - כתבות אחרונות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף