מרכז הליכוד יכונס מחר אחר הצהריים בגני התערוכה בתל אביב בנוכחות יו"ר התנועה, ראש הממשלה בנימין נתניהו, כדי לדון בהצעת ראש הממשלה לקיים את הפרימריז לראשות התנועה ב-23 בפברואר 2016.
בית הדין של הליכוד דחה היום ברוב של 4 שופטים נגד אחד עתירה של עו"ד אביעד ויסולי שלא להקדים את הפריימריז וקיבל את עמדת היועץ המשפטי של הליכוד עו״ד אבי הלוי לפיה אין מדובר בהקדמת הפריימריז שכן חוקת הליכוד אינה קובעת מועד לקיום הבחירות וכי מרכז הליכוד מוסמך לקבוע כי הפריימריז יתקיימו בפברואר 2016 על פי הצעת ראש הממשלה.
עו״ד הלוי הדגיש כי חוקת הליכוד העניקה ליו״ר הליכוד זכות מיוחדת להביא הצעת החלטה בפני מרכז הליכוד ובפני כל מוסד אחר של הליכוד.
בית הדין קיבל גם את עמדתו של עורך הדין הלוי לפיה על פי החוקה חייבים להצביע על הצעת החלטה של יו״ר הליכוד בהזדמנות הראשונה וכי ההזדמנות הראשונה היא כינוס המרכז הקרוב, שיתקיים ביום שלישי ה 29.12.2015 שבו תתקיימנה גם הבחירות לכהונת יושב ראש מרכז הליכוד.
מרכז הליכוד יתכנס מחר לאישור הצעתו של בנימין נתניהו
המניע - פלילי: זוהתה הגופה שחולצה מבור מים
אביחי אדרעי חשף: כך הצלחנו להשפיע על השובים של החטופים
שכונות שלמות מעליה: המנהרה שמתפרסת כמו עיר תת קרקעית - והמקום שבו הדר גולדין הוחזק
ראש כרות הוצב מחוץ לבית המשפט: בליכוד מאשימים - הסתה לרצח נתניהו | צפו
לראשונה מאז פיטוריו - רונן בר סוגר חשבון עם נתניהו