הסדר הטיעון בפרשה 512 לפני פיצוץ. לאחר שכבר הצליחה הפרקליטות להחתים 17 מתוך 19 הנאשמים על מסמך הבנות בפרשה שהרעידה את ארגוני הפשע בישראל, ההסכם על סף קריסה. סלע המחלוקת הוא הנאשם גולן אביטן שקיימת מחלוקת בין עורכי דינו לבין הפרקליטות על מספר השנים שייגזרו עליו במסגרת ההסכם. בעוד הפרקליטות דורשת 8 שנות מאסר, עורך דינו יניב שגב אומר ל'מעריב' כי הפרקליטות לפני שבועיים הציעה 7 שנים וללא הסבר הוסיפה שנה נוספת ולכך הם לא מסכימים. "אם הפרקליטות משנה את כללי המשחק תוך כדי המשחק, אנחנו מחוץ למשחק".
פרשה 512: נאשם אחד מונע את חתימת הסדר הטיעון עם כל היתר
הפרקליטות מצדה מוכנה להתקדם הלאה עם יתר הנאשמים בפרשה ולחתום על הסדר טיעון שיכניס את בכירי העולם העברייני לשנים רבות לכלא, אך חבריו של גולן לא מוכנים לחתום אם הוא לא חלק מהעסקה כדי לא להפקיר אותו.
מחר בשעה 9:00 צפויים להגיע כל הנאשמים והפרקליטות לאולם בית המשפט ולהודיע סופית אם הצליחו להגיע להסדר טיעון. אם לא יצליחו, כפי שאכן מסתמן כעת, כבר מחר יתחיל עד המדינה בפרשה להעיד בבית המשפט ולהפליל את חבריו. ומכאן ואילך, הצדדים לא צופים שתהיה דרך יציאה מוסכמת עד להכרעה ולגזר דין שעשוי לשלוח את חלקם למאסרי עולם.
ישראל כ"ץ הגיש לרמטכ"ל אייל זמיר אולטימטום - בנוסח מרכז הליכוד | אבי אשכנזי
שיא סופת "ביירון" הגיע - ואזור אחד בארץ כבר הוצף במשקעים
נועה מרציאנו ז"ל נרצחה בעזה - באמצעות הזרקת אוויר לווריד
אזהרה אדומה: "כמות משקעים משמעותית בדרך" - זאת בירת הגשמים של ישראל
אמו של רן גואילי ז"ל מאשימה: חמאס והג'יהאד האיסלאמי פשוט משפילים את טראמפ