הלאונג' חברתי: לאכול, לשבוע ולתרום לילדים בסיכון

השף ניר צוק נערך לקראת יום זכויות הילד הבינלאומי, סטף ורטהיימר והנכד שלו חנכו מרכז לחדשנות חינוכית וגם: הקרן הקנדית שמחלקת מיליוני שקלים לסטודנטים ישראלים

מיכל גלנטי צילום: שירן קמר
נילי גבע וניר צוק, הלאונג'
נילי גבע וניר צוק, הלאונג' | צילום: עדי אבישי

ביום שישי הקרוב, אז יחול יום זכויות הילד הבינלאומי, שלל מסעדות ברחבי הארץ ייקחו חלק במיזם חברתי ראשון מסוגו בישראל - הנערך תחת הכותרת "תיאבון לעזור". המסעדות יתרמו כ-10% מהרווחים של אותו היום, למען ילדי אגודת "כפרי הילדים SOS" לילדים בסיכון. לרגל השקת המיזם נפגשה נילי גבע, מנכ"לית אגודת כפרי הילדים SOS, עם השף ניר צוק, שנרתם גם הוא למען הילדים. בין עשרות המסעדות שהתגייסו למען המטרה גם רפאל, ARIA, קורדיליה, ביר גארדן, מקלובר, ניני האצ'י, סוזאנה, כרמים, ליטל איטלי, ננוצ'קה ועוד.

בעמק המעיינות שבאזור בקעת הירדן, נחנך בסוף השבוע שעבר המיזם "עידן טכנולוגי". המיזם הוא מרכז לחדשנות חינוכית, הכולל מחקר, פיתוח ותעשייה - שהוקם בשיתוף פעולה בין המועצה האזורית ובין קבוצת 'גבע סול', כמו גם בתמיכת המשרד לשיתוף פעולה אזורי. בטקס הפתיחה השתתפו תעשיינים ויזמים רבים, בהם סטף ורטהיימר ונכדו אורן הרפז - בעליה של חברת 'קוליברי', שפגשו במקום את ראש המועצה יורם קרין, ואת גדעון ידין בעלי קבוצת 'גבע סול'.

תגיות:
רכילות עסקית
/
הלאונג'
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף