הלאונג': בני משפחת אריסון משרבבים שפתיים

מיכל סקאל, נטלי וגיל סבן בחנו דוגמן על מקרוב, ורטהיימר ומימן עלו (כמעט) עד הגג, דורפמן התחכך בדוגמנית על. וגם: פריזן דוגמת גורמה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
דורין אריסון, אלי שגיב ודניאל דורסמן-אריסון
דורין אריסון, אלי שגיב ודניאל דורסמן-אריסון | צילום: אסף לב
4
גלריה

אלי שגיב, מנכ"ל לוריאל ישראל, וקובי אזולאי, מנהל חטיבת מוצרי היוקרה של לוריאל ישראל, אירחו בערב רביעי את הקרנת הבכורה לסרט "זולנדר 2", בחסות מותג הטיפוח הניו יורקי "קיל'ס". בין המוזמנים המפורסמים שהגיעו לבחון את עלילת הדוגמן, בילו גם דורין אריסון עם חברתה הטובה נירית שניידמן, שפגשה גם את דניאל דורסמן-אריסון.


רגע לפני שעלתה על מטוס לארצות הברית, דוגמנית העל הבריטית נעמי קמפבל סיירה גם באתרים הקודשים של ירושלים - וקפצה להתרענן במלון ממילא שבעיר. בזמן שהותה במלון, עלתה קמפבל לתצפית, בה התפעלה מנופה עוצר הנשימה של עיר הבירה, וסעדה במסעדת הדגים החדשה בניצוחו של השף קובי בכר. רגע לפני שעזבה, החליטה קמפבל להודות באופן אישי למנכ"ל המלון בועז דורפמן, ואף הבטיחה לחזור ללון במקום בביקורה הבא.



תגיות:
שרי אריסון
/
רכילות עסקית
/
הלאונג'
/
נעמי קמפבל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף