מינימליסטיים ואלגנטיים, זה מה שחשבנו כשראינו לראשונה את כלי האוכל שיצרו יחדיו מותג כלי הבית והעיצוב SERAX והחנות הפריזאית MERCI. הכלים המקסימים נוצרו בהשראת ליין כלים מסוף שנות ה־30 של המעצב האמריקאי ראסל רייט וכלי ה־Bento היפניים. הקולקציה, שנקראת
La Nouvelle Table, נועדה למשפחות ולכל מי שאוהב ארוחות שרינג (חלוקה). הכלים עשויים מאבן חול ומעץ מייפל. בקולקציה יש 12 כלים שונים המגיעים בארבעה צבעים שמשתלבים נפלא אחד עם השני, אך מתאימים גם כסט של צבע אחד. החיסרון היחיד שלהם הוא המחיר המעט גבוה.
את סיר הטאג'ין של "נעמן" נתנו לנסיינית שמאוד אוהבת תבשילי חורף מנחמים. הכלי עשוי מקרמיקה, הוא בעל בסיס שטוח ויש לו דפנות נמוכות ומכסה בצורת חרוט, מה שמאפשר שימוש בפחות נוזלים. הנסיינית שלנו מיהרה לנסות בו תבשיל עוף עם שורשים ותפוחי אדמה, וסיכמה: "היתרון העיקרי של הסיר, שמתאים לשימוש על הגז ובתנור, הוא שאפשר לסגור את העוף ולטגן את הבצל על הגז, ורק אחר כך להשלים את הבישול בתנור. אחרי פחות משעה בתנור, הניחוחות מילאו את הבית והתוצאה הייתה דליקטס. אהבתי מאוד". בעיניי, החיסרון הוא שכמו בטאג'ין קלאסי - גם לסיר הזה אין ידיות, מה שמקשה להרים אותו כשהוא חם ומלא בתבשיל.
הורים לתינוקות מכירים כבר את התרגולת המעט מסורבלת של לעטוף את הילד במגבת מיד אחרי האמבטיה. נדמה שאין מספיק ידיים פנויות למשימה, ולכן בשוק מנסים למצוא פתרונות יעילים; כמו מגבת סינר "חיבוקי" מכותנה של "ורדינון". המגבת מגיעה בצבעי פסטל, והיא בעלת בד נעים ורך. היתרון הבולט שלה הוא שהיא נתלית על הצוואר, כך שהיא נשארת יציבה ומשאירה את הידיים פנויות. אפשר פשוט להצמיד את התינוק לחזה אחרי, המקלחת ואז לעטוף אותו בקלות. פשוט ויעיל.
מאז ש"דפני" - המברשת החשמלית להחלקת השיער - עלתה על המדפים, קמו לה לא מעט מתחרים. כעת הגיעה תורה של רשת "ביוטיקייר" לתת את התרומה שלה. המברשת החדשה של רשת הלואו־קוסט מעוצבת, בניגוד למברשות מתחרות, בשיטת תעלות צפופות לשיפור אפקט ההחלקה. היא קלה לתפעול, מתחממת מהר (בשלושה מצבים) ואינה מושכת שיער בעת ההחלקה. מעבר ליעילות שלה, אי אפשר להתעלם מהמחיר הנמוך שהופך אותה ליותר מאטרקטיבית.
שמן זית מזן "ארבקינה" של יקב "טורא", הוא שמן זית שמקורו ברמת הגולן עם דרגת חמיצות של 0.4, ולא עבר הצללה או סינון. לשמן סמיכות נהדרת, הוא עדין מאוד וטעמו לא דומיננטי, מה שגורם לו להיות מתאים להמון מאכלים. בשמן אפשר לחוש מתקתקות קלה אך גם מעט חמיצות. בנוסף, הוא מגיע בקופסת פח, המקלה על השמירה שלו לאורך זמן.
HOME MADE הוא שמה של סדרת חטיפי אנרגיה ובריאות טבעוניים, שמביאה לנו "תות תעשיות מזון". הסדרה כוללת שלושה חטיפים: תמרים ואגוזי לוז; חטיף גרנולה, קינואה וחמוציות; וחטיף דגנים מלאים בשוקולד. טעמנו את שלושתם, ופחות אהבנו את התמרים עם אגוזי הלוז – בעיקר בגלל המרקם. זהו חטיף ללא גלוטן והוא מגיע באריזה אישית. חטיף הדגנים המלאים בשוקולד היה קראנצ'י, מתוק במידה טובה ועשה חשק לעוד, ואהבנו שהוא מכיל רק 44 קלוריות לחטיף קטן. האהוב ביותר היה חטיף הגרנולה, הקינואה והחמוציות - הכל גרוס למרקם עדין. מושלם לחובבי מתוק - וכל זה ב־43 קלוריות.