הבורסה בתל אביב: מסרים מנוגדים מהעולם יביאו למגמה מעורבת

שוקי המניות של העולם משדרים מסרים מנוגדים, בניו יורק ירידות שערים אך במזרח הרחוק עליות משמעותיות. על רקע זה, הבורסה בתל אביב עשויה להתנהל היום במגמה מעורבת

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הבורסה בתל אביב
הבורסה בתל אביב | צילום: פלאש 90

בורסות העולם משדרות ביממה האחרונה מסרים שאינם חד משמעיים, ולכן עדיין לא ברור כיצד יתנהל המסחר בתל אביב היום (חמישי). אתמול בלילה, שעון ישראל, הבורסה של ניו יורק ננעלה בירידות שערים. מניית האס אנד פי סיימה את המסחר עם ירידה של 0.58% ל-2,011.27 נקודות, הדאו ג'ונס סיים את המסחר בירידה של 1.06% ל-17,427.09 נקודות ואילו הנאסדאק ננעל ב 4,145.84 נקודות ירידה של 0.49%.

מנגד, המזרח הרחוק נפתח הבוקר בעליות שערים. הנייקי בטוקיו עולה ב-1.03%, ההנג סאנג בהונג קונג עולה ב-0.23% ואילו שנגחאי עולה ב-1.26%.

על רקע זה, קשה להעריך את הכיוון שהבורסה של תל אביב היום. אם זאת, יש אפשרות שמלחמת התעריפים של חברות הסלולר עשויה להמשיך ללחוץ כלפי מטה על מניות פרטנר וסלקום. גם בנק לאומי מעורר עניין לנוכח ההסתבכות בנוגע לאי תשלום מס של לקוחותיה האמריקאים. בתוך כך, היום אחרי סגירת הבורסה, הלמ"ס יפרסם את מדד המחירים לצרכן לדצמבר ולשנת 2014 כולה.

תגיות:
בורסה
/
מעריב אונליין
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף