הבורסה: יום המסחר נסגר בעליות שערים

מדד המעוף הגיע לשיא חדש 1,708.43 נקודות ופרץ מחסום ה 1700 נקודות. בשוק המט"ח הדולר התחזק לעומת השקל ל-3.852

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
בורסה
בורסה | צילום: אינגאימג

שוק המניות של תל אביב המשיך היום (שלישי) את עלייתו. בסיום המסחר המעוף הגיע לשיא חדש וגם פרץ את מחסום ה-1,700 נקודות כשהגיע ל-1,708.43 נקודות. מדד הת"א 100 עלה ב-1.41% ל-1,478.87 נקודות . המחזור היומי היה גבוה: 1.89 מיליארד שקל.

המסחר של היום הושפע בעיקר מהתפתחויות נקודתיות כמוט פרסם התוצאות ה עסיקות של חבורת בורסאיות והתפתחויות ספציפיות של חברות שונות.

לדעת המומחים המניות בתל אביב  ימשיכו כנראה לעלות שכן בסביבה של ריבית נמוכה אין השקעות אלטרנטיביות באופק. ובתוך כך הדולר היציג עלה ושעור של היום נקבע על 3.852 שקלים עליה של 0.864% . המשקיעים המשיכו לרכוש דולרים גם אחרי קביעת השער היציג ושערו הבין בנקאי עומד עכשיו על 3.867 שקלים.

תגיות:
בורסה
/
מסחר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף