מאבד גובה: הדולר ממשיך להיחלש לעומת השקל

שערו היציג של המטבע האמריקאי ירד ב-0.259% ובמסחר הבין בנקאי הדולר צנח בעוד 0.5%

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
רכב - מה משתלם יותר לקנות או לקחת בליסינג | צילום:

הדולר של ארה"ב ממשיך לאבד גובה לעומת השקל ושערו היציג אתמול ירד ב-0.259% ל-3.855 שקלים. הבוקר (חמישי) במסחר הבין בנקאי הדולר יורד בעוד 0.50% ל-3.8356 שקלים.

במחלקת המחקר של FXCM ישראל מציינים הבוקר: "הדולר-שקל ממשיך לתקן מטה ונסחר סביב רמת 3.84. היעד האפשרי הבא של התיקון הוא השיא של אפריל ב-3.822".

עוד מוסיפים במחלקת המחקר כי גם בעולם נבלמה מעט התנופה של הדולר: "בשווקים ממשיכים לתמחר את הסיכויים להעלאת ריבית ביוני. לפי שעה, החוזים העתידיים על הריבית של הפד מתמחרים סיכוי של 38% להעלאת ריבית ביוני".

בתוך כך הדולר צפוי לזנק. "הדולר-שקל ממשיך לתקן מטה בהמשך למפנה שחל בעקבות ישיבת הריבית בתחילת השבוע של בנק ישראל, ואולם אם הציפיות להעלאת ריבית על הדולר בעולם יעלו גם הדולר-שקל עשוי להתהפך חזרה מעלה", הוסיפו במחלקת המחקר.

תגיות:
דולר
/
שקל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף