שיחת טלפון מפתיעה כפולה: השיר של מאיה בוסקילה ראוי להשמעה?

בעקבות הטענות לפיקוח של הזמרת מצד גלגל"צ, החליטו בתוכנית הבוקר ב-103FM לבדוק את הטענות ועימתו את השניים. לאחר ששמעו את השיר, הם גם פסקו

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין

שי, דרור, אורי גוטליב וגיל קופטש החליטו לארגן עימות בהפתעה בין הזמרת לבין מנכ"ל גלגל"צ, נדב רביד ובהמשך החליטו לשפוט בעצמם אם הסינגל שהוציאה באמת טוב כפי שהיא טוענת.

"מאיה בוסקילה קמה עליכם", פנו השדרנים למנכ"ל גלגל"צ, "מי ינצח גלגל"צ או מאיה בוסקילה?"

רביד ניסה להרגיע את הרוחות: "יש הרבה שירים שמגיעים כל שבוע לישיבת הפלייליסט, לפעמים יותר ממאה ולא כולם מתאימים. אנחנו יושבים בין שמונה לעשרה אנשים בישיבה מידי שבוע ושומעים את כל השירים. אין קריטריונים לפסילה יש קריטריונים לבחירה".

בשלב זה הצטרפה מאיה בוסקילה לשיחה ולא היססה להביע את דעתה על העורכים בתחנה הצבאית: "הישיבה שלהם מסתכמת בזה שהם שולחים מיילים. רק אתמול לשיר האחרון שלי 'זיכרון ישן' היו 35 השמעות חדשות. לא מעניין אותם מהקהל בבית. צוות השדרנים החליטו לעצור לרגע את הדיון ולשפוט בעצמם את השיר החדש של בוסקילה.

אחרי ששמעו את השיר הגיעו למסקנות משל עצמם: "מאיה זה באמת שיר לא טוב, זה נשמע נורא. כשתוציאי שיר טוב תתקשרי אלינו, נדב אתם צדקתם".

תגיות:
שי ודרור
/
מאיה בוסקילה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף