דיווח: אחרי שהודתה בהאטת אייפונים ישנים, אפל צפויה להיחקר על ידי משרד המשפטים בארה"ב

ענקית הטכנולוגיה מקופורטינו הודתה בחודש שעבר כי היא פוגמת באיכות הסוללה של המכשירים הישנים, כדי שיוכלו להריץ מערכות הפעלה חדשות. כעת ייתכן כי תיפתח חקירה

סתיו נמר צילום: צילום פרטי
אייפון X, אייפון 8 ואייפון 8 פלוס
אייפון X, אייפון 8 ואייפון 8 פלוס | צילום: Getty images

כזכור, בסוף השנה שעברה, דווח כי מאטה מכשירי אייפון ישנים יותר, כדי שיוכלו להריץ את מערכות ההפעלה החדשות. מספר ימים לאחר מכן, אפל הוציאה במהלך השבוע מכתב ובו התנצלה בפני הצרכנים. הם ציינו כי מדובר ב"אי הבנה מצערת". במכתב שפורסם באתר הרשמי של החברה נכתב: "נפתח בהדגשה כי מעולם לא עשינו, ומעולם לא נעשה דבר שיקצר את חייו של מוצר, או נפגום בחוויית השימוש של הלקוחות כדי לגרום להם לשדרג את המכשיר".

עוד נכתב: "המטרה שלנו תמיד היתה ליצור מוצרים שהלקוחות שלנו יאהבו, ולגרום לאייפונים להמשיך ולפעול ככל שניתן. זה הדבר החשוב ביותר מבחינתנו".

אחרי שהדגישו כי סוללות מאבדות מעוצמתן עם הזמן, בחברה הציעו פתרון חלופי ללקוחות הזועמים - הם הודיעו על הוזלה של מחירי החלפת הסוללה, ל-29 דולרים. יבואניות אפל בארץ הודיעו כי הצרכנים יוכלו להחליף את הסוללות במכשירים שלהם, בעלות של כ-149 ש"ח.

תגיות:
אפל
/
אייפון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף