4 קוביות לימון
60 מ"ל יגרמייסטר
30 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל מיץ תפוזים
20 מ"ל סירופ פסיפלורה או מי סוכר
כותשים את הלימונים בשייקר, מוסיפים את הקרח והמרכיבים, משקשקים ומסננים לכוס נמוכה מלאת קרח. מקשטים בפלח לימון.
30 מ"ל ליקר גליאנו
20מ"ל ג'ין
20 מ"ל סירופ פסיפלורה
20 מ"ל מיץ אשכוליות
20 מ"ל מיץ לימון
3 קוביות קרח
מכניסים את כל המרכיבים לשייקר ומנערים היטב. מוזגים לכוס קוקטייל מתאימה ומקשטים בפלח לימון.
מחיר: 32 שקלים. בערב הו ולנטיינ'ס: שני קוקטיילים ב־58 שקלים לזוג.
"גוסטינו", הצפצפה 4, רמת ישי
15 מ"ל מונין מוחיטו
15 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל קמפרי
30 מ"ל קפטן מורגן ספייס
40 מ"ל מיץ חמוציות
טוויל תפוז
מכניסים את כל המרכיבים לפי הסדר לשייקר, משקשקים חזק ומסננים לכוס לואובול עם קרח. מקשטים בטוויל תפוז.
מחיר: בוולנטיינ'ס דיי יוגש כל תפריט הקוקטיילים במחיר של 29 שקלים בלבד.
"טרנטינו", המאה ועשרים 4, יס פלנט, ראשון לציון
50 מ"ל ג'ין ביפאיטר
50 מ"ל טקילה אולמקה בלאנקו
30 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל סירופ דובדבן
1 תות לקישוט
מערבבים בשייקר את הטקילה, מיץ הלימון והסירופ. מסננים לכוס מרטיני או לכוס נמוכה עם קרח ומקשטים בתות.
קוקטייל מבוסס וויסקי מבית היוצר של בר היין "פר דרייר" ביפו. הוא נקרא על שמו של המועדון הניו יורקי שבו הוא הומצא באמצע המאה ה־19. ליידי ג'ני צ'רצ'יל, שהייתה מיודדת עם הדמוקרט סמואל טילדן, החליטה לערוך לכבודו מסיבה ב־1874, לרגל ניצחונו בבחירות המקומיות בעיר, וביקשה מהברמן להכין משקה מיוחד בשבילו. כך נולד הקוקטייל.
50 מ"ל בורבון ג'ים בים
25 ורמוט רוסו
15 מ"ל תמצית מייפל וקינמון
2 טיפות אנגוסטורה ביטרס
קליפת תפוז
דובדבן
בוחשים את המרכיבים בכוס בחישה עם קרח ומסננים לכוס "קופ" קפואה. מנגבים את שפת הכוס בקליפת תפוז. מקשטים בקליפת תפוז ובדובדבן משופד על קיסם.
מחיר: 49 שקלים.
"פר דרייר", בת עמי 7, מתחם נגה, יפו
30 מ"ל ברבן וודפורד רזרב
7.5 מ"ל מסקל "דל מאגיי וידה"
15 מ"ל מייפל
20 מ"ל לימון
חלבון מביצה אחת
5 מ"ל גרנדין
מכניסים את כל המרכיבים לשייקר, משקשקים על קרח ומסננים לכוס. אפשר לקחת מעט מסקל וגרנדין, למזוג למכשיר ריסוס שאפשר לקנות בכל חנות של כלי בית ולרסס מעל כדי לתת בסוף צבע וארומה. מלבישים את החצאית על הכוס, והקוקטייל מוכן.
מחיר: 48 שקלים.