שובו של הקוסם: ספר חדש בסדרת "הארי פוטר" יפורסם הקיץ

הספר השמיני בסדרה האהובה, "הארי פוטר והילד המקולל חלק 1 ו-2" יהיה כתוב כמחזה ולא כרומן ויספר על עלילותיו של הארי כעובד שחוק במשרד הקסמים

לוגו reuters צילום: רויטרס
הסופרת ג'יי קיי רולינג
הסופרת ג'יי קיי רולינג | צילום: רויטרס

ספר חדש בסדרת להיטי הענק הארי פוטר יצא לאור ביולי הקרוב, תשע שנים אחרי פרסום הספר האחרון, כך דווח היום (רביעי) בסוכנות הידיעות רויטרס.

שם הספר יהיה "הארי פוטר והילד המקולל חלק 1 ו-2". מהוצאת הספרים נמסר כי עלילת הספר תתרחש 19 שנים אחרי סופו של "הארי פוטר ואוצרות המוות". במרכז הספר תמצא דמותו של הארי כעובד שחוק במשרד הקסמים ואב לשלושה, אשר נאבק עם "עבר שמסרב להישאר במקום בו אליו הוא שייך".

חלק שמיני זה במעלליו של הקוסם שהציל את העולם מתוכנן מלכתחילה להעלות כמחזה בלונדון. למחזה אזלו הכרטיסים לכלל ההצגות עד אמצע 2017. לאור בקשת הקהל, הוחלט לפרסם את ההצגה כמחזה כתוב הניתן לקריאה.

על כן, הספר החדש לא יהיה כתוב כרומן כמו שבעת הספרים שקדמו לו, ויהווה פשוט גרסה מתומללת של המחזה. גרסאות מודפסות יצאו בארצות הברית ובבריטניה והוא יהיה זמין כספר דיגיטלי בשאר העולם.

עד כה מכרה סדרת הספרים יותר מ-450 מיליון ספרים ב-79 שפות. מותג הספרים שמבוסס עליה הרוויח יותר משבעה מיליארד דולרים.

תגיות:
הארי פוטר
/
ספרות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף