על רקע מבצעי הקניות של חודש נובמבר, רשת ספרי היד השנייה "סיפור חוזר" מציעה מבצע שיימשך עד סוף החודש: ספרים ב-10 שקלים בלבד ליחידה, ברכישת שלושה ספרים ומעלה. המבצע מתקיים בכל 25 סניפי הרשת ברחבי הארץ, לרגל יום הולדתה.
במסגרת המבצע ניתן לרכוש שלושה ספרים ב-30 שקלים, חמישה ספרים ב-50 שקלים או עשרה ספרים ב-100 שקלים. ההיצע כולל ספרות מקור ומתורגמת, רבי מכר, ספרי מתח, רומנים, ספרי ילדים ונוער וספרי עיון, בהתאם למלאי הקיים בסניפים.
גם באתר האינטרנט של הרשת מוצעת הנחה לאורך חודש נובמבר, אך בתנאים אחרים. הרוכשים באתר יקבלו 25% הנחה על כל הספרים, כך שמחירו של ספר הנמכר בדרך כלל ב-25 שקלים יעמוד על 18.75 שקלים. ההטבה באתר נפרדת ממבצע עשרת השקלים בסניפים.
"סיפור חוזר", הפועלת במסגרת קבוצת "שכולו טוב", היא רשת חברתית המשלבת מכירת ספרי יד שנייה עם הכשרה תעסוקתית לאנשים המתמודדים עם חסמים תעסוקתיים. הספרים מגיעים ממסירות של הציבור, ונמכרים מחדש לקוראים אחרים.
במסגרת פעילותה, הרשת מספקת למשתתפים בהכשרה ניסיון בעבודה, פיתוח מיומנויות מקצועיות והכנה להשתלבות בשוק העבודה. לפי נתוני הרשת, 37 אלף ספרים נמסרים לה מהקהילה, ו-15,665 אנשים הוכשרו במסגרתה. קבוצת "שכולו טוב", שאליה משתייכת הרשת, פועלת מאז שנת 2005 לקידום השתלבותם של אנשים עם מוגבלויות בשוק העבודה ובקהילה.