אופנה

למי אכפת מהזוכים? צפו בשמלות הנוצצות על השטיח האדום באוסקר

מי בחרה בשמלת פנינים של קלווין קליין ומי הפתיעה במראה נועז? הכוכבים והכוכבות התחרו לא רק על הבמה אלא גם על השטיח האדום

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ג'ניפר לופז
ג'ניפר לופז | צילום: רויטרס
12
גלריה

טקס האוסקר ה-87 שהתקיים הלילה (שני) בהוליווד, קיבץ שחקנים וזמרים מהשורה הראשונה, על פי מיטב המסורת. זוכים ומפסידים כאחד, התלבשו כולם במיטב מחלצותיהם והשתמשו בעצת הסטייליסטים כדי לנצח לפחות בפרס השמלה המוצלחת ביותר. אז מי פספסה ומי גנבה את ההצגה?







לופיטה ניונגו מצליחה בשמלת פנינים מטריפה מבית קלווין קליין. איזה מזל שיש את לופיטה בחיינו. לוקחת סיכונים - ומפתיעה. אל תלכי!



ניקול קידמן ממש לא קולעת בלואי ויטון. פייר, נבהלנו. החגורה האדומה לא עושה חסד עם שמלת הפאייטים. ולא שמעת שניתוחים פלסטיים אאוט? קמטים זה הכי אחותי.



ליידי גאגא חשבה כנראה שככל שהשמלה תהיה גדולה יותר (אזדין אלאיה), כך תהיה ההצלחה – אבל לא. הבדיחות כבר רצות ברשת על הכפפות שנראות כאילו שהליידי עצרה באמצע שטיפת הכלים ורצה לאוסקר.


תגיות:
אוסקר
/
שטיח אדום
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף