עולים חדשים: כל הסרטים החדשים שיתנו לכם סיבה לצאת לקולנוע

בחידוש לסרט משנות השמונים, חוזר "מקס הזועם בדרכים" עם העולם הפוסט אפוקליטפטי ומלחמת הישרדות רוויית אקשן. וגם: סיפור אהבה ניו יורקי וסרט מתח על שלוש נשים שחייהן נשזרים באמצעות פרחים

עינת אוליבייר צילום: ללא
מקס הזועם בדרכים
מקס הזועם בדרכים | צילום: יח"צ

בימוי: ג'ורג' מילר. שחקנים: טום הארדי, שרליז ת'רון, ניקולס הולט, יו קיס-בירן, ג'וש הלמן, נתן ג'ונס, רוזי האנטינגטון-וויטלי, ריילי קיה, זואי קרביץ. אוסטרליה-ארה"ב 2015. 120 דקות.

קומדיה רומנטית. רות ואלכס גרים בבית דירות בברוקלין, קומה 5, בלי מעלית. עם הגיעם לגיל השלישי, הם מחליטים שהגיע הזמן לעבור דירה שתהלום את גילם. בעודם מתכוננים ל"בית פתוח", עליו המליצה המתווכת, שוק הנדל"ן מגיב במלחמת הצעות על דירתם. המונים ומוזרים מסתערים לראות את הדירה.

בימוי: ריצ'ארד לונקריין. על פי ספרה של ג'יל קלמנטס. שחקנים: מורגן פרימן, דיאן קיטון, סינתיה ניקסון. ארה״ב 2014. 92 דקות.

דרמת מתח. חייהן של שלוש נשים שחייהן נשזרים באמצעות פרחים. חייה של אנה בת ה-40 מקבלים תפנית, כשהיא מקבלת לביתה, אחת לשבוע, משלוח פרחים נטול שם השולח. גם חייה של הלא מספקים של לורדס, המנהלת רומן לא ממומש עם שותפה לדוכן גביית תשלום בכביש המהיר - למרות שהיא חיה בזוגיות  עם בעלה ואמו הנודניקית - מושפעים מהפרחים המסתוריים שמצליחים לעורר תחושות ורגשות שנדמה היה שכבר נשכחו.

תגיות:
קולנוע
/
תרבות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף